Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Ja to wiem, ale taka polityka klubu. Nic nie zrobisz. Albo kozak ale po kontuzji albo przeciętniak. Nie ma pewnie na rynku kozaka za darmo.

Odpowiedz
Rudnevs łapał urazy co byle kontakt z rywalem? Do jakiej kategorii on należy? A Pereira? Kozak po kontuzji czy przeciętniak?

Odpowiedz
Rudnevs to inne czasy inna polityka. Pereira cóż jego kariera nie wskazywała na kozaka a jednak jest dobry.

Zresztą uważasz, że zdrowy Ali, Walemark trafili by do Lecha? Byli by w zasięgu i chcieli by przyjść?

Odpowiedz
Uważam, że jeśli ktoś ma defekt zdrowotny i bogatą "historię choroby", nie powinien być w ogóle rozpatrywany jako potencjalny piłkarz Lecha. Jeśli będziemy brać takich zawodników, trójka chłopa na jedną pozycję nie wystarczy przy trzech frontach.
Zdecydowanie podejrzewam, że bardzo negatywnym, żeby nie powiedzieć mocniej - szkodliwym (moje przypuszczenie) - bohaterem jest w tym wszystkim Reha.
Na przykładowego Pereirę było nas stać, został wyskautowany wzorowo, zdecydowanie się sprawdził, a przed trafieniem na Bułgarską z powodów zdrowotnych wypadł raz - w sezonie 2019/20. Później jeden trzytygodniowy epizod zdrowotny w Lechu i to tyle. Gościu zdrów jak ryba. Na takich się skupiajmy. W zasięgu finansowym, zdrowych i rokujących piłkarsko.

Odpowiedz
Co do Reha to ciekawostka - gdzieś czytałem ostatnio: Dagerstal powiedział, że jednym z warunków rozwiązania umowy była... kontynuacja leczenia przez dotychczasowego lekarza w Poznaniu. Wiem, że to mało znaczy - ale osobiście mam z Rehasportem doświadczenia graniczące z cudotwórstwem, więc czasami sie zastanawiam, czy nie demonizujemy tej instytucji.

Odpowiedz
(25-07-2025, 19:22)strzelisty jupiter napisał(a): Uważam, że jeśli ktoś ma defekt zdrowotny i bogatą "historię choroby", nie powinien być w ogóle rozpatrywany jako potencjalny piłkarz Lecha. Jeśli będziemy brać takich zawodników, trójka chłopa na jedną pozycję nie wystarczy przy trzech frontach.
Zdecydowanie podejrzewam, że bardzo negatywnym, żeby nie powiedzieć mocniej - szkodliwym (moje przypuszczenie) - bohaterem jest w tym wszystkim Reha.
Na przykładowego Pereirę było nas stać, został wyskautowany wzorowo, zdecydowanie się sprawdził, a przed trafieniem na Bułgarską z powodów zdrowotnych wypadł raz - w sezonie 2019/20. Później jeden trzytygodniowy epizod zdrowotny w Lechu i to tyle. Gościu zdrów jak ryba. Na takich się skupiajmy. W zasięgu finansowym, zdrowych i rokujących piłkarsko.
Akurat tu się nie zgodzę. Nie chce mi się szukać, ale pamiętam,że było mówiono,że Joel jest sprowadzany do jako uzupełnienie składu do rywalizacji, chyba z Alanem. A wyszło,że jednak na nasze realia to Kozak?

Odpowiedz
I brawo. Niech takie uzupełnienia częściej mają miejsce. To teraz uzupełnienie ataku na poziomie Pereiry.

Odpowiedz
Pieńko ponoć do Rakowa za 1,7 mln euro. Ogólnie wiadomo, z perspektywy kadry, itd. niech tam chłopakowi się wiedzie i oby były z niego dobry grajek. Ale cieszę się, że Lech poszedł w inne tematy o ostatecznie za taką kwotę Tomek do nas nie trafił. Smile Zobaczymy kto lepiej się sprawdzi. Rodriguez czy Pieńko.

Ciekawe jak tam gotowanie napastnika. W mojej ocenie, teraz kluczowa jest jakość. Jak ściągną faktycznego kozaka, który będzie kotem i zapewni nam 18+ goli od sezonu 26/27 przez dwa trzy lata, a w tym sezonie elegancko uzupełni Ishaka, to jak dla mnie może dołączyć nawet we wrześniu (oczywiście im szybciej tym lepiej). Ale niech to będzie dobry strzał.

Odpowiedz
No to przepłacili. Pieńko realnie wart maks 700 tys euro.

Odpowiedz
(25-07-2025, 20:48)uncoolben napisał(a): Co do Reha to ciekawostka - gdzieś czytałem ostatnio: Dagerstal powiedział, że jednym z warunków rozwiązania umowy była... kontynuacja leczenia przez dotychczasowego lekarza w Poznaniu. Wiem, że to mało znaczy - ale osobiście mam z Rehasportem doświadczenia graniczące z cudotwórstwem, więc czasami sie zastanawiam, czy nie demonizujemy tej instytucji.
 Myślę, że my nie demonizujemy tej instytucji, tylko ona nam się źle kojarzy - z Dagerstalem, Rogne itd.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: hif, Icek, kaman, Stefan Batory, 12 gości