Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Nie no jak odwalą taki numer to pokażą, że nadal jest robienie sobie jaj z kibiców. Mamy tyle meczów że napastnik to podstawa. A na prawą stronę znając życie szukają okazji do wypożyczenia.

Gurgul jest kim? Uwielbiam to. Chłopak jest poziom niżej niż reszta drużyny. Gra słabo ale nie wolno krytykować bo będzie mu smutno.. no jprd.. jakby się nazywał Guruglovic to już pewnie go nie było bo dziad ale, że jest nasz to niech gra.

Odpowiedz
Dokładnie, nie ma świętych krów. Pamiętam jak wchodził Tomczyk. Kopał się po czole, ale nie wolno było złego słowa powiedzieć bo chłopak z Poznania...
Co do napastnika to jestem spokojny. W sierpniu rozkręci sie rynek transferowy, odpadną niektórym piłkarzom opcję z lepszych lig i spojrzą w kierunku Lecha. Niestety takie nasze miejsce w układzie pokarmowym.

Odpowiedz
Ja też obstawiam, że odpuściliśmy prawe skrzydło, być może i również ze względu na zwyżkującą formę Szymczaka, ale nie wierzę, że nie przyjdzie napastnik, na tyle gry potrzebnych jest 3, a Fiabemy bym napastnikiem nie nazwał. Nie sądzę, by w gabinetach nie zdawali sobie sprawy. Ale zakładam, że nie ma paniki i dają sobie czas, aby wyciągnąć maksymalnie mocnego grajka. Oczywiście z każdym dniem później moje oczekiwania rosną.

Zakładam jeszcze możliwość transferu ekstra, i tu mogą być różne pozycje, może właśnie prawe skrzydło - pod koniec okienka. Na zasadzie, że mamy już grupę LE, określone pieniądze za to i można wyciągnąć kogoś naprawdę kozackiego promocyjnie vide Walemark rok temu... Wtedy nawet pozycja tego gracza nie jest najistotniejsza... bo jakość się po prostu zawsze przyda.

Odpowiedz
Jeśli na prawym skrzydle radzi sobie Szymczak a radzi. Do tego wyzdrowiał już Ali i gra to po co mają ściągać kolejnego piłkarza na tę pozycję? Żeby ci którzy ciągle czują, że ktoś sobie z nich robi jaja nadal mówili, że sobie z nich robią jaja?

Odpowiedz
A jak Szymczak zaraz wróci do swojego kopania się po czole. A Ali dostanie kontuzji to co wtedy? Wiadomo, że brakuje jeszcze jednego na prawą stronę miejmy nadzieję, że będzie to transfer ekstra. Ale napastnik to podstawa! Nie wiem na co czekamy.

Odpowiedz
Ali-Sousa-Wallemark to trio magików lecz trochę szklanych, niestety albo stety - gdyby było inaczej to by tu ich nie było. Gdy dwóch z nich jest 100% to gry to mamy święto lasu. Niestety teraz nawet jeden nie jest w primie. Dlatego uważam, że prawe skrzydło jest do wzmocnienia, bardziej kimś perspektywicznym niżeli kozakiem na już ale warto mieć tu jakiś backup bo sytuacja opisana w pierwszym zdaniu raczej się nie zmieni

Odpowiedz
Napastnik podstawa. W perspektywie wzmocnienia prawego skrzydła dużo zależy wedlug mnie od tego czy zostanie Sousa czy też nie.

Odpowiedz
(30-07-2025, 09:43)Skorpion napisał(a): A jak Szymczak zaraz wróci do swojego kopania się po czole. A Ali dostanie kontuzji to co wtedy? Wiadomo, że brakuje jeszcze jednego na prawą stronę miejmy nadzieję, że będzie to transfer ekstra. Ale napastnik to podstawa! Nie wiem na co czekamy.

A jak kupimy kogoś i się nie przyjmie albo jak kogoś kupimy i się połamie? Wtedy brakuje dwóch na prawą stronę.

Odpowiedz
Przyjmując takie rozumowanie, to napastnika też nie potrzeba, bo a nuż przyjdzie słabszy od Szymczaka, a nawet Fiabemy. Przecież mamy trzech.

Odpowiedz
Pal licho, że są już w kadrze :
Ali, Walemark, Palma, Bengtsson, Lisman, Hakans i że dodatkowo mogą zagrać z co słabszymi rywalami Szymczak i Fiabema. Ściągnijmy jeszcze ze 2 skrzydłowych w razie czego, chooj że wiosną będzie 8 na 2 pozycje.
To się wytnie.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: kaman, Stefan Batory, 16 gości