Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Bengtsson na skrzydle - 239 minut. 1 bramka.
Szymczak na skrzydle - 250 minut. 2 bramki i asysta.

Odpowiedz
Staszewski informuje na Meczykach, że Lech zaoferował za Kownackiego 2 bańki euro plus rekordową w historii klubu pensję. Szkoda, że nie udało się. :/

Odpowiedz
Jeśli to prawda, to nie ogarniam Kownackiego. Najwyższy kontrakt w klubie to pewnie okolice 1M euro/rok, kosmiczne pieniądze zatem. Do tego fajna drużyna obiektywnie patrząc, status praktycznie legendy na wejściu u kibiców. I on woli od tego 2.Bundesligę. Bardzo jestem zawiedziony taką decyzją, trochę czar prysł.

Odpowiedz
Prawda jest taka, że 1 i 2 się wysypały. Teraz szukają po omacku, taka o to to lista kandydatów.
Czy nadal twierdzicie, że jak kot przyjdzie to odrazu wchodzi do składu i gra oraz decyduje o losach meczu? Przyszedł Palma i Rodriguez, którzy takimi są i jak to wygląda?
Nadal twierdzicie, że transfery są dobre po okresie przygotowawczym?

Prosze nie argumentować tego kontuzjami.

My nie jesteśmy zespołem top, gdzie ściągamy gwiazdy za xxxxxxxxx mln euro i ci zawodnicy mogą odrazu wejść do gry i grać na najwyższym poziomie. U nas w klubie, który jest słabiakiem/średniakiem w Europie niestety ale zgranie jest mega potrzebne.

Odpowiedz
Ale co tutaj jest do ogarniania? Lecha dawał 2 bańki, Werder chciał 3,5 mln, więc co tutaj Kownacki miał do gadania?

Odpowiedz
(31-07-2025, 15:50)hif napisał(a): Jeśli to prawda, to nie ogarniam Kownackiego. Najwyższy kontrakt w klubie to pewnie okolice 1M euro/rok, kosmiczne pieniądze zatem. Do tego fajna drużyna obiektywnie patrząc, status praktycznie legendy na wejściu u kibiców. I on woli od tego 2.Bundesligę. Bardzo jestem zawiedziony taką decyzją, trochę czar prysł.

Kasa, kasa. Złotówka to nie euro
Zgadzam się z @Icek. To tak jakbyśmy dawali za Pululu 2 a Jaga chce 3,5...nie ma, kluby się nie dogadały.

Swoją drogą wolałbym 3,5 na Kownackiego niż na Pululu

Odpowiedz
Hertha dała ostatecznie 500 tys. za wypożyczenie + obowiązkowy wykup po sezonie za 2,5 mln EUR.

Odpowiedz
Nigdy nie rozumiałem fenomenu Kownackiego i tych rozważań że trzeba go kupić za jakieś miliony euro. Trzeba liczyć że mają kogoś na radarze i kiedy skończą się opcje w bogatszych ligach to wrócimy do gry.

Odpowiedz
Kownaś kierował się dobrem rodziny, w 2022 czekał na propozycję z Lecha, bo dziecko miało iść do szkoły - nie doczekał się więc zapewne nie chciał zmieniać teraz szkoły z niemieckiej na polską. Taką mam koncepcję.

Odpowiedz
(31-07-2025, 16:19)Jerry2015 napisał(a): Nigdy nie rozumiałem fenomenu Kownackiego i tych rozważań że trzeba go kupić za jakieś miliony euro.

Też mam takie zdanie, kwoty takie jakby co najmniej Lewandowski miał przyjść, a to tylko Kownacki. Oferowanie mu najwyższego kontraktu w Lechu to naplucie w twarz chociażby Ishakowi.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: hif, Icek, kaman, Stefan Batory, 13 gości