Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Ileś tam postówi kompletnego gdybania, na podstawie strumienia świadomości Borka, co to jest komentatorem sportowym, ale z językiem polskim na bakier. Tu już wiadomo, że Sousa kąsa rękę karmiącą...

Odpowiedz
Sprzedać Sousę, sprowadzić za niego dziesionę bo Pululu i tak przyjdzie na koniec okienka.

Odpowiedz
(01-08-2025, 21:46)Lewik napisał(a): Ileś tam postówi kompletnego gdybania, na podstawie strumienia świadomości Borka, co to jest komentatorem sportowym, ale z językiem polskim na bakier. Tu już wiadomo, że Sousa kąsa rękę karmiącą...

Zdawało mi się, że "pogłoski transferowe 2025" głównie się opierają na tym, że ktoś gdzieś coś przeczytał, usłyszał i w tym wątku się dzieli informacjami, następnie reszta komentuje.

Kolejna osoba ( Staszewski) informuje o bajecznej ofercie dla Sousy oraz konkretne pieniądze dla Lecha. Sytuacja jest bardzo dynamiczna.

Także top 5 to można między bajki włożyć. W wieku 25 lat iść na emeryturę piłkarską? Brawo za ambicje. Niech te Emiraty wyjdą nosem temu piłkarzowi.

Odpowiedz
Bez przesady z tą emeryturą - powiedz to Bułce. Poza tym Arabia to też już inny klimat i gra tam nie zamyka bram nawet do reprezentacji.

Odpowiedz
Ale w piłce ligowej cały rok grasz o frytki. Nie w sensie finansowym, bo bejmy zapewne się zgadzają, ale gra w Azji nic nie znaczy. Wątpię, by jakiemukolwiek piłkarzowi dawała spełnienie w tak młodym wieku.

Odpowiedz
(01-08-2025, 23:05)galis napisał(a): Bez przesady z tą emeryturą - powiedz to Bułce. Poza tym Arabia to też już inny klimat i gra tam nie zamyka bram nawet do reprezentacji.

Ale o co tam chcesz grać? Raz do roku zagrać towarzyski mecz przeciwko Barcelonie czy Realowi?

Wybacz ale dla mnie pójście w takim wieku do ZEA to brak ambicji. Nie wierzę, w to, że tam się wybije i pójdzie do ligi top 5. Tam liczy się tylko kasa.

Tajemniczy klub to Shabab AlAhli Dubai FC prowadzony przez Paulo Sousa. Oferują 4,5 mln euro

Odpowiedz
4,5mln euro ponoć wytargowaliśmy.
Za 25 latka z podatnością na kontuzję, z rokiem kontraktu? Majstersztyk.
Nie łudźmy się, że przyjdzie tu kolejna 10. Jest Rodriguez, jest Barański, może też tam grać Ali.
Jeszcze napastnik (Pululu?) i myślę, że oglądaliśmy najlepsze okienko transferowe w historii klubu. Niech nowi to tylko potwierdzą na boisku.

Odpowiedz
(02-08-2025, 08:21)Dextris napisał(a): 4,5mln euro ponoć wytargowaliśmy.
Nie łudźmy się, że przyjdzie tu kolejna 10. Jest Rodriguez, jest Barański, może też tam grać Ali.
Jeszcze napastnik (Pululu?) i myślę, że oglądaliśmy najlepsze okienko transferowe w historii klubu. Niech nowi to tylko potwierdzą na boisku.

Dokładnie. Oby teraz się spłacili! Na papierze okienko majstersztyk. Liczę, że Barański jako alternatywna 10 pokaże na co go stać. Ma chłopak spory potencjał.

Odpowiedz
Napisałem powyżej o tej kwocie oraz jaki to klub.
Kwota jest bardzo dobra.

Szkoda, że te transfery jak zwykle są za późno choć i tak szybciej niż w poprzednich latach ale nadal za późno. Choćby patrząc na przyszły mecz. Palma, Rodriguez dopiero o sile zespołu (o ile) będą decydować dopiero za miesiąc, dwa.

Odpowiedz
(01-08-2025, 18:19)MichalM napisał(a): A po drugie, np jeśli jest oferta, którą Sousa zaklepał ale Lech robi problem, bo np jest za niska kwota dla klubu to co robi taki zawodnik? Oddaje serducho czy człapie?

(02-08-2025, 08:23)Kefas9494 napisał(a):
(02-08-2025, 08:21)Dextris napisał(a): 4,5mln euro ponoć wytargowaliśmy.

Dokładnie. Oby teraz się spłacili! Na papierze okienko majstersztyk. Liczę, że Barański jako alternatywna 10 pokaże na co go stać. Ma chłopak spory potencjał.
Ty nie byłeś przypadkiem za pozostawieniem Sousy? Co się zmieniło przez te kilka dni?

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: hif, Icek, kaman, Stefan Batory, 13 gości