Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Obserwowałbym i zainteresowałbym się w kolejnym oknie Kowalczykiem z GieKSy na środek pomocy, a jeśli nie ma żadnych sensownych pomysłów na prawe skrzydło, brałbym już teraz za pół darmo trzydziestoletniego Wasielewskiego. Bardzo solidny zawodnik się z niego zrobił, wyrobił się moim zdaniem. Opinia nie tylko na podstawie dzisiejszego meczu.

Odpowiedz
(10-08-2025, 09:52)galis napisał(a): Doszliśmy do etapu gdzie chcąc grać z powodzeniem na trzech etapach potrzebujemy nie dwie a trzy jedenastki. Dwie do rotacji a trzecia w szpitalu lub w trakcie rehabilitacji. Jeśli nie rozwiążą problemu ciągłych kontuzji to Rząsa nie nadąży kontraktować Piłkarzy 
 Podpisuje się pod tym obydwoma łapami. 

Swoją drogą, to największą wtopą tego okienka było puszczenie Hoticia.

(10-08-2025, 12:54)uncoolben napisał(a): Nasi dementują tego Loizou - to może jednak by się nim zainteresowali? Bo jeżeli faktycznie jest zainteresowanie np. Rakowa, to mamy dobrą historię wyjmowania im piłkarzy z rączki...

Jeśli jest też zainteresowanie Rakowa, to nie oznacza nic innego, jak oferowanie grajka w Polsce przez agenta. Przecież to jest standard ostatnich okienek, że X-em interesuje się Lech, Legia, Raków.....Nie wierzę w takie cuda.

Odpowiedz
My będziemy mieli problemy, żeby zagrać LKE i Ligę przyzwoicie.

Odpowiedz
Wypisz-wymaluj sezon 2022/23. Te same problemy, te same zaniechania, nie uczenie się na błędach przeszłości. Taka różnica, że wtedy był Brom, teraz jest Frederiksen.
Znowu ten sam wybór: trzymać dwie sroki za ogon albo odpuścić jedną w postaci wystawiania rezerw, a w lidze walczyć o obronę mistrza. Zapewne popełniony zostanie kolejny błąd i ponownie będziemy nieudolnie próbowali utrzymać dwa ptaki w garści, a ucierpi na tym gra w Ekstraklasie.

Odpowiedz
Qrwa! Kolejna kontuzja, Douglas. Do tego nie zabrano do Begradu Salamona. Czy leci z nami pilot???

Odpowiedz
Powoli zaczynam powątpiewać w warsztat trenera bo skoro co chwilę na treningach piłkarze łapią kontuzje i to już zrobilk się systematyczne to coś chyba jest nie tak

Odpowiedz
a co ma warsztat trenera do tego, że co chwile są kontuzje? to raczej sztab przygotowania fizycznego jest od lat kulawy, bez względu na trenera.

frederiksen jak na nasze warunki jest naprawdę przyzwoitym trenerem, a to że kupują jakieś odpady, których lepsze kluby nie chcą w kadrze, bo patrzą by było jak najtaniej i "dobrze wygląda na papierze" to również nie jest jego wina.

Nie popadajmy w takie skrajności, by już wieszać psy na trenerze za nieudolne prowadzenie klubu przez działaczy, bo znowu stracimy naprawdę dobrego trenera i przyjdzie jakiś debil pokroju rumaka

Odpowiedz
Powoli zaczynam powątpiewać to wieszanie psów? Moim zdaniem coś może być na rzeczy np w sposobie przeprowadzania treningów, intensywnością, nie wiem ale nie przypominam sobie żeby kiedykolwiek taka sytuacja miała miejsce.
Żeby nie odbiegać od tematu, po jutrzejszym meczu sporo się wyjaśni co do naszej gry w pucharach i mam nadzieję że do końca tygodnia ogłasza transfer napastnika.(zakładam że mają mi 2 opcje lepsza i... tańsza w zależności od tego jak się potoczą eliminacje)

Odpowiedz
A co się ma jutro wyjaśnić?
Co do intensywności treningów, jeszcze nigdy nie mieliśmy ambicji intensywnością gnębić przeciwnika. Jeśli chcemy się rozwijać to jest jedyny sposób. Może to wymaga czasu aż Ci co nie wytrzymują odpadną z tej gry. Tak gra cały świat. Mam nadzieję że to zarząd też rozumie i nie zrobi jakiegoś głupiego ruchu

Odpowiedz
W takim razie należy dpowiednio dobierać piłkarzy. Też wolałbym abyśmy dorównywali do najlepszych tylko do tego potrzebni są odpowiedni wykonawcy.
Jutro się wyjasni jakie min.pieniądze mamy zagwarantowane a to według mnie jest klucz do transferu

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Skorpion, 70 gości