Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - Korona Kielce 16.08.2025, 20:15
Tryb drzewa
Dlatego ja nigdy nie obstawiam spotkań Lecha...

Odpowiedz
Powtórzę nieco powyższy wpis.
Jaka ta liga i dyscyplina jest prosta. Wystarczy kupić 3-4 Palmów z przodu i nie robić takich klopsów na tyłach.
Jezu, jak ja marzę o napastniku. Ishak z całym szacunkiem, zaczyna mnie męczyć.
Naprawdę potrzeba nam świeżej krwi w ataku.
Pozostaje liczyć na jakieś fajne losowanie w lidze konferencji i że z tygodnia na tydzień ranni zaczną wracać do życia.

Odpowiedz
Ja też się z tego dawno wyleczyłem

Najważniejsi ranni wrócą zimą niestety. I pewnie na max 2-3 mecze

Odpowiedz
(16-08-2025, 22:27)Adzio23 napisał(a): Powtórzę nieco powyższy wpis.
Jaka ta liga i dyscyplina jest prosta.  Wystarczy kupić 3-4 Palmów z przodu i nie robić takich klopsów na tyłach.
Jezu, jak ja marzę o napastniku. Ishak z całym szacunkiem, zaczyna mnie męczyć.
Naprawdę potrzeba nam świeżej krwi w ataku.
Pozostaje liczyć na jakieś fajne losowanie w lidze konferencji i że z tygodnia na tydzień ranni zaczną wracać do życia.
Wiesz myślę, że on ten jest zmęczony trzecim sezonem bez zmiennika. Ja bym nie wytrzymał po drugim a on o dziwoega się stara

Odpowiedz
Ale Ishak zapierdala cały czas, ja go widzę wszędzie, on irytuje tym, że jest wszędzie właśnie ale nie ma wyboru. Widzi, że jest chujnia na każdej pozycji i stara się grać za dwóch czy trzech nawet.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Palma mega gracz. Szkoda, że go mamy tylko do końca sezonu (na wykup 4,5 mln euro nie wierzę). Ostatnio na przeciwległym biegunie Skrzypa. Uwielbiam gościa , ale od początku sezonu nie dowozi. Jego błędy kosztują nas dużo. Za dużo. Z drugiej strony on obecnie chyba nie ma konkurencji. Salamon na wylocie, Douglas kontuzja. To pewnie też lekko "usypia" koncentrację w trakcie meczu.

Odpowiedz
Do Ishaka mam ogromny szacunek więc sprostuję:
Męczy mnie ten brak alternatywy dla niego a nie on sam. A idę o zakład że jego samego to męczy psychicznie i fizycznie.

Odpowiedz
Pełna zgoda, Ishak oprócz normalnego zmiennika (zmęczenie) potrzebuje konkurenta do składu, kogoś kto go challenguje m.in. na treningach.

Odpowiedz
Można śmiało rzec "Z czym do ludu?" Powtórka z rozrywki, która występuje zawsze po sezonie mistrzowskim. Łatanie drużyny słabymi transferami, bo może się uda. Krótkowzroczność i brak wyciągania wniosków przez zarząd powoduje obecny poziom piłkarski Kolejorza. Przekładanie meczów sposobem na przeciwnika?

Odpowiedz
Żaden z nich oprócz Ishaka, Palmy i Mrozka nie powinien mówić o sobie, że jest piłkarzem po dzisiejszym spotkaniu. Skrzypa niestety ale na ławkę na ten moment się nadaje. Bardzo ociążała ta gra dzisiaj była, wszystko dwa razy za wolno.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości