Liczba postów: 501
Liczba wątków: 5
Reputacja:
23
13-08-2025, 10:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-08-2025, 23:08 przez rojber.)
Proponuję taki skład:
Mrozek
Gumny Salamon Douglas Gurgul
Gholizadeh Murawski Jagiełło Håkans
Wålemark
Fiabema
Ktoś naliczył, ilu kontuzjowanych nam brakuje, by sklecić wyjściową jedenastkę z samych rekonwalescentów? Mi wychodzi: sztuk trzy.
Liczba postów: 674
Liczba wątków: 10
Reputacja:
19
brakuje nam głównie jakiegoś urazu u bramkarza do kompletu
Liczba postów: 1,046
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Salamon to raczej prowadzi wojnę z trenerem i grać w piłkę chyba u Nas już nie będzie
Liczba postów: 223
Liczba wątków: 2
Reputacja:
3
Bądźmy poważni... Pomimo szpitala i braku nowych transferów i tak powinniśmy luźno ograć Koronę tym co mamy. Panowie mieli tydzień przerwy, następny mecz dopiero w czwartek i po meczu z Genkiem znowu będą mieli tydzień przerwy pomiędzy meczami więc zajechani jakoś mocno nie są. Powinniśmy wyjść najmocniejszą jedenastką.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
Liczba postów: 674
Liczba wątków: 10
Reputacja:
19
jaki tydzień? mecz był wczoraj przypominam...
Liczba postów: 223
Liczba wątków: 2
Reputacja:
3
(13-08-2025, 23:12)Mosina napisał(a): jaki tydzień? mecz był wczoraj przypominam...
Tydzień pomiędzy meczami z Crveną, nie dopisałem mój błąd.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
Reputacja:
3
Kolejny minus do ogródka trenera. Oj szybko się kredyt zaufania wyczerpał. Bartek jednak dla Nas powalczył. I jak jest gotowy to powinien grać.
Liczba postów: 542
Liczba wątków: 0
Reputacja:
24
Może z wyjątkiem Gumnego, Gurgule i Fabiemy, to praktycznie wszyscy zawodnicy z pierwszego posta, oczywiście zdrowie, mieliby pierwszy skład w większości klubów naszej ekstraklasy. Do wyjątków trzeba by jeszcze doliczyć Bąkowskiego, bo Mrozek jest jednak zdrowy...
Reputacja:
3
O transferach na razie cisza. Więc w sobotę atak to Papa a pomoc? Leo Rodri Palma? W sumie patrząc na nazwiska źle to nie wygląda.