Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Bramkostrzelny napastnik w Europie to jest towar deficytowy, więc jeśli na liście masz gościa to w czerwcu płacisz, przepłacasz i go masz. Startuje nowy sezon, strzeli kilka bramek i już jest poza naszym zasięgiem. "Nasza góra" cały czas się uczy, ale kurwa, kiedyś w końcu się nauczą?

Odpowiedz
@Zabal - Helika? Smile

nie nauczą, tyle razy pisałem - że jak ktoś 10 razy robi ten sam błąd, to zwykle zrobi 11ty.
Pululu to byłby strzał może nie w 10tke ale 8? Zna ligę, super zmiennik / do pierwszego składu rotacyjnie, albo na 2 napastników. Zresztą ja nie o tym - mamy koniec sierpnia....

Odpowiedz
Ponoć wybrał Węgrów więc nadal zostajemy ręką w nocniku z co raz większą sraczka

Odpowiedz
(25-08-2025, 01:09)Icek napisał(a):
(24-08-2025, 21:59)uncoolben napisał(a): Cokolwiek by nie mówić o ofercie Jagi - daje ona pewien dodatkowy komfort. Po pierwsze- jest dodatkowa kasa wexcelu na "dzień dobry" za podpis Pululu. Po drugie - patrz punkt pierwszy, może pomóc w ściągnięciu innego napastnika, również dzięki dodatkowemu sianu za podpis. Jak by nie było - milion euro to w przybliżeniu rożnica między zarobkami w około trzech sezonach, jeżeli wierzyć  doniesieniom prasowym odnośnie pezyszłej gaży Pululu w Lechu i Ferencvaros. 

Jak na razie, to ta oferta "daje" tyle, że kierunek Pululu to Ferencvaros, a Szymczak jest alternatywą dla tego Sylli. Jeśli Pululu wyląduje na Węgrzech, to mamy Szymczaka, albo dodatkowy 1 mln EUR i kilka dni na znalezienie kogoś w miejsce Pululu. Ja tu nie widzę żadnego komfortu, tylko coraz większe szanse na rzeczywisty panic buy..

Moim zdaniem najlepiej by było, gdyby Jaga wzięła Szymczaka, Ferencvaros wziął Pululu (wg mnie to dziwny zawodnik, nie ma dużej pewności, że się by u nas sprawdził), a Lech powinien iść sto procent po Diabate.

Odpowiedz
A skąd masz pewność, że akurat ten Diabate to nie jest dziwny zawodnik i u nas by się sprawdził? Facet ma 25 lat i do tej pory strzelił 30 bramek, z czego 14 w rozgrywkach 2-4 ligi hiszpańskiej, szwedzkiej albo w Pucharze Szwecji drużynom amatorskim. Jesteś przekonany, że powinniśmy po takich gości iść "sto procent"? Absolutnie nie chcę go dyskredytować, bo może akurat odpali, ale nie widzę NIC, co by pozwoliło na podobną jego ocenę.

Przecież jak się weźmie statystyki Pululu, to on wygląda przy Diabate jak jakiś Bóg. Z resztą o czym mowa, skoro Węgrzy  dają mu podobno 850 tys, a z bonusami to może być 1 mlm EUR. 

Koźmiński podaje, że mamy się interesować Ismaheelem z Górnika.

Odpowiedz
(25-08-2025, 10:42)Bonx82 napisał(a): Ponoć wybrał Węgrów więc nadal zostajemy ręką w nocniku z co raz większą sraczka

Sprzedawać Szymczaka! Szybko. szybko!!!

Podobno interesujemy się ściągnięciem Taofeeka Ismaheela z Górnika Zabrze na prawe skrzydło.

Osobiście - nie wierzę, jak mantrę powtórzę: potrzeba nam lewonoznego skrzydłowego.

Odpowiedz
(25-08-2025, 11:13)Icek napisał(a): A skąd masz pewność, że akurat ten Diabate to nie jest dziwny zawodnik i u nas by się sprawdził? Facet ma 25 lat i do tej pory strzelił 30 bramek, z czego 14 w rozgrywkach 2-4 ligi hiszpańskiej, szwedzkiej albo w Pucharze Szwecji drużynom amatorskim. Jesteś przekonany, że powinniśmy po takich gości iść "sto procent"? Absolutnie nie chcę go dyskredytować, bo może akurat odpali, ale nie widzę NIC, co by pozwoliło na podobną jego ocenę.

Przecież jak się weźmie statystyki Pululu, to on wygląda przy Diabate jak jakiś Bóg. Z resztą o czym mowa, skoro Węgrzy  dają mu podobno 850 tys, a z bonusami to może być 1 mlm EUR. 

Koźmiński podaje, że mamy się interesować Ismaheelem z Górnika.

Bo widzę w nim potencjał, a co do Pululu to trudno mi powiedzieć, czy on gdziekolwiek będzie robi takie wyniki jak w Jadze. No ale raczej to intuicja, wiadomo.

Odpowiedz
tak się zastanawiam czemu ma służyć wypuszczanie do "dobrze poinformowanego dziennikarza" szczegółów oferty składanej do Jagi. komu to ma służyć, oprócz sprzedawcy który może tym grać z drugim klubem. 
sorry ale dla mnie "puszczanie" takiej informacji to jest kompletne ośmieszanie się albo budowanie alibi pod wersję z Helikiem. Chyba że tak się umówili z Masłowskim żeby mu pomóc.

Odpowiedz
(25-08-2025, 14:59)Mosina napisał(a): tak się zastanawiam czemu ma służyć wypuszczanie do "dobrze poinformowanego dziennikarza" szczegółów oferty składanej do Jagi. komu to ma służyć, oprócz sprzedawcy który może tym grać z drugim klubem.  

Takie informacje wypuszcza ten, "komu na to służyć".

Odpowiedz
I w eter pójdzie "bardzo chcieliśmy, ale zawodnik wybrał klub X, a nauczeni i doświadczeni już nie chcemy brać byle kogo, Fiabema rozwija się i jest w stanie godnie zastępować Ishaka". Coraz bardziej śmierdzi takim czymś, a wtedy do pozygania z tym zarządem.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 64 gości