Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Czy ja dobrze widzę, że Diabate za 2.5mln€ jest dla nas za drogim transferem? To prawda czy ktoś sobie jaja robi? Jeśli prawda to nie mam już słów na to wszystko. Tak śmieszna kwota nas przerosła to kogo oni tu chcą ściągnąć w miejsce Ishaka na następne kilka lat? Za chwilę się okaże, że będziemy próbowali wyciągać Sekulskiego z Wisły Płock.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
A mnie ciągle dziwi dlaczego część wiary ciągle kpi z Sekulskiego, mając w kadrze Szymczaka i Fiabemę. To byłby Pan Piłkarz od siedemdziesiątej minuty za podmęczonego Ishaka. Od trzech lat nie mamy nikogo lepszego kto mógłby odciążyć Papę.

Odpowiedz
(27-08-2025, 18:24)strzelisty jupiter napisał(a): A mnie ciągle dziwi dlaczego część wiary ciągle kpi z Sekulskiego, mając w kadrze Szymczaka i Fiabemę. To byłby Pan Piłkarz od siedemdziesiątej minuty za podmęczonego Ishaka. Od trzech lat nie mamy nikogo lepszego kto mógłby odciążyć Papę.

Ja o Sekulskim pisałem jeszcze na starym forum, że by nam się przydał ale nie sądziłem, że po kilku latach dalej nie będziemy mieli w kadrze nikogo lepszego od niego. Teraz to trochę śmieszy mnie w sumie ten temat. Taki śmiech przez łzy patrząc na to co się dzieje.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
(27-08-2025, 18:24)strzelisty jupiter napisał(a): A mnie ciągle dziwi dlaczego część wiary ciągle kpi z Sekulskiego, mając w kadrze Szymczaka i Fiabemę. To byłby Pan Piłkarz od siedemdziesiątej minuty za podmęczonego Ishaka. Od trzech lat nie mamy nikogo lepszego kto mógłby odciążyć Papę.

Tak jak Sobiech był czy bardziej?

Odpowiedz
No jest za drogi. My celujemy nie wiem w kogo bo za milion to sobie mogą... wiadomo kogo kupić.

Odpowiedz
@Antonio
Kiedy tak pisałem?

Odpowiedz
Tak dla przypomnienia:
TR: "Latem chcemy napastnika młodszego od Mario Gonzaleza, bardziej pasowałby do naszego stylu gry, chcielibyśmy bardziej ciekawszego piłkarza i grającego intensywnie, który podpisałby kilkuletni kontrakt i naciskał na Mikaela Ishaka. Zimą chcieliśmy Aune Heggebo, byliśmy blisko, ale z naszymi środkami nie mogliśmy przekonać jego klubu. Niestety, ten piłkarz gra teraz jeszcze lepiej, a zimą wydawała się być ostatnim okresem, by polski klub mógł go wyjąć"
PR: "Jeśli mowa o napastniku, to tak, musi być to bardzo dobry zawodnik. Jesteśmy gotowi na to, żeby był to bardzo drogi transfer. Absolutnie szukamy takiego gracza"

Tak że... teges. Czekamy na tego baaaaaaardzo drogiego napastnika. Pewnie jego wartość na TM jest ok. 6-8 mln i czekał na ofertę z lepszego klubu z lepszej ligi ale się niedoczekał więc teraz wreszcie możemy wystartować po niego

Odpowiedz
Henszel donosi, że dwukrotnie byliśmy blisko zatrudnienia prawoskrzydłowego w ostaatnich dniach, za każdym razem temat wysypywał się na ostatniej prostej.

Odpowiedz
(28-08-2025, 08:52)uncoolben napisał(a): Henszel donosi, że dwukrotnie byliśmy blisko zatrudnienia prawoskrzydłowego w ostaatnich dniach, za każdym razem temat wysypywał się na ostatniej prostej.

Maciej Henszel w Kanale Sportowym: "To jest taka sytuacja. Podam przykład z ostatnich dni, jeśli chodzi o skrzydłowego. Jeden był wieczorem dogadany z Lechem Poznań, dogadane bilety lotnicze, przylatuje, testy medyczne i podpisujemy. Następnego dnia rano okazało się, że nie jest dostępny i idzie do innego klubu. To jest taka sytuacja z godziny na godzinę. Kolejnego dnia ktoś był na ostatniej prostej i godzinę później menedżer daje znać, że wybierają inne opcje"

Odpowiedz
Jasne, dawno przestałem wierzyć im w te bajki, które co roku sprzedają. Generalnie remake to idealne określenie.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: hif, Icek, kaman, Stefan Batory, 13 gości