Liczba postów: 225
Liczba wątków: 3
Reputacja:
9
Mrozek - Perreira, Skrzypa, Monka, Moutinho - Ouma, Kozubal - Palma, Jagiełło, Leo - Fiabema.
Kurwa, oni nam się w twarz śmieją.
Liczba postów: 87
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
Wiedziałem że z Ishakiem tak będzie. Żenua
Liczba postów: 229
Liczba wątków: 2
Reputacja:
3
Cieszy debiut nowego napastnika i skrzydłowego.
Ale kurwa jaja! Kto w końcu beknie za ten syf co się dzieje w tym klubie? Jeszcze sierpień się nie skończył, a człowiek już ma dość powoli.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
Liczba postów: 139
Reputacja:
7
Ja pierdolę, Fiabema... No albo go czymś Niels naćpał i dziś pokaże, że nie jest piłkarską pizdą, albo Niels już do końca swojej trenerskiej kariery będzie łączony z tą pokraką
Liczba postów: 272
Reputacja:
13
31-08-2025, 18:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-08-2025, 18:22 przez joseph.)
Czy ktoś kontroluje i weryfikuje poziom obiektywizmów tych dwóch wujów, którzy komentują mecz? Borek, Węgrzyn dwie samozwańcze włókniarki, zaraz się potopią w tym widzewskim cmkoaniu i achaniu. A jaki ten Lech we wszystkim zły, niedobry, gorszy. Co za ścierwa.
Liczba postów: 49
Reputacja:
1
Komentatorzy z TVP dno, nawet muł pod dnem, tfu.
I przepraszam ze w czasie meczu, ale nastąpiło dziś wydarzenie porównywalne z lotem w kosmos, Fiabema strzelił bramkę w pierwszej drużynie. Teraz już można umierać.
Liczba postów: 225
Liczba wątków: 3
Reputacja:
9
Szkoda mi tych naszych młodych, powinni się ogrywać w 1 lidze, Mońka i Lisman.
Brajan powinien mieć bramkę i asystę, serducho zostawił dziś na boisku.
Ouma fajnie, pod grą bo Kozubal to ucieka od gry
Ale ten Rodriguez jest bezpłciowy, dostał dziś półgodziny i niewidoczny.
Palma to piłkarz z innym piłkarskim IQ.
Liczba postów: 287
Liczba wątków: 1
Reputacja:
3
31-08-2025, 19:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-08-2025, 19:31 przez MichalM.)
Panie Fiabema, to że strzeliłeś bramkę dla Lecha w swoim 4x spotkaniu nie oznacza, że jesteś gwiazda i możesz robić cieszynkę " z uchem" pod Kotłem! Ciesz się, że Skrzypa zareagował i ściągał Tobie ręce. I na dodatek Kocioł skanduje jego imię i nazwisko................WTF?
Obejrzałem tylko drugą połowę, Palma to inna bajka. Rodriguez? Coś czuję, że nie będziemy mieli 10.
Napastnik? 2 dni!
Liczba postów: 207
Reputacja:
4
31-08-2025, 19:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-08-2025, 19:42 przez galis.)
Fiabema Chłopie- dla mnie od dziś jesteś biały! I nie chodzi tylko o kastę
Edit. Fatalnie wyglądało to jak przez pierwsze pół godziny kompletnie nie radziliśmy sobie z wysokim presingiem i martwi to że znów zrobiono mam "Gołotę" - w pierwszej połowie uratował Nas var, w drugiej już nie było zmiłuj
Liczba postów: 528
Liczba wątków: 5
Reputacja:
25
Brawo! Skład mocno przetrzebiony, ale cenne zwycięstwo w lidze i pniemy się w tabeli.
Czerwonoarmiści poza pierwszym kwadransem nie istnieli, po bramce Fiabemy ani przez chwilę nie drżałem o wynik.
Dobrze że nie wzięliśmy Fornalczyka. Orzeszek zamiast mózgu, straszny cwaniaczek z przerośniętym ego. Jak najdalej od Lecha z takimi.
Oby u Pereiry były to tylko jakieś mięśniowe atrakcje wynikające z przeciążenia.
Podobał mi się spokój Oumy w kilku sytuacjach.