Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - Widzew Łódź, 31.08.2025 17:30
Tryb drzewa
Wątek meczu z Widzewem, ale już we właściwym miejscu Wink

Tylko zwycięstwo, choć przy obecnym stanie kadrowym różnie może być....

Odpowiedz
Jeszcze po drodze mecz rewanżowy z Genk. Mam nadzieję, że tak wyjdą "rezerwami", a w niedzielę trafimy te żydy z 4/5:0

Odpowiedz
Delicje się pokończyły, więc wracamy do obrony mistrzowskiego tytułu. Może z Szymczakiem na 9 - będzie miał zapewne dzisiaj przetarcie, liczę więc na spektakularny występ jak z Fabiemą przeciwko Śląskowi na wiosnę. I w końcu chciałbym zobaczyć Rodrígueza na kierownicy od 1 minuty, choć może też dostanie plac już w Genku. Żydzew rozbity i bez jakościowej kadry, z toksycznym bramkarzem na czele.

Odpowiedz
Frekwencja zanosi się na TOP. Żydzew przyjeżdża w komplecie. Skład mamy jaki mamy ale mimo wszystko jesteśmy w stanie ich ograć.

Odpowiedz
Patrząc na kolejne problemy z urazami, za chwilę faktycznie będziemy kopać rezerwami.
A Widzew po ostatniej wpadce z Pogonią będzie na pewno zmotywowany i będzie chciał wywieźć wygraną.

Odpowiedz
No i chyba z nowym trenerem widzew więc grajki mogą chcieć też się pokazać

Odpowiedz
Czy przed meczem możemy złożyć hołd pilotowi który zginą?
Służył na Krzesinach.

Odpowiedz
Było by to bardzo fajne upamiętnienie naszego Poznaniaka.

A co do meczu mam nadzieję że będzie ogień od początku i jakieś 3:0 i koniec snów o potędze dziadów z łodzi

Odpowiedz
Ja stawiam 4:0, ma być Ishak, Pereira - może Milić do dyspozycji a także wypoczęty Jagiełło.

Odpowiedz
Był taki mecz gdy Piotr Reiss strzelał setna bramkę. Chyba z wolnego. Może być powtórka z wyniku i odhaczenia setki bo czasem to się potrafi ciągnąć w nieskończoność

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości