Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Obejrzałem jakieś skróty tego Agnero. Duża szybkość, dobra zwrotność i duża intensywność w grze. Potrafi też się cofnąć w pobliże swojego pola karnego jak Ishak. Najważniejsze, żeby chciał nad sobą dalej pracować, to może być dobrze. Bo z ostatnim z Iworyjczykiem to mam niezbyt dobre skojarzenia. Jestem na tak.

Odpowiedz
Ja jednak wolałbym już ukształtowanego grajka,a nie takiego co ma się rozwinąć. Fabiena też miał potencjał...
Nie przekonuje mnie ten kocur ale bardzo bardzo chcę sie mylić

Odpowiedz
Wiadomo ze na YT to tylko same brylantowe zagrania, nikt tam faili nie wkleja. Ale jeśli to co tam widać by się potwierdziło, to bardzo chciałbym zobaczyć ich obu razem z Ishakiem, tylko wtedy Ishak w polu karnym, a nie jak ostatnimi czasy pod naszym polem karnym. Jeden od wiatru, drugi z mega wykończeniem, to mogłoby się udać.

Odpowiedz
(01-09-2025, 11:57)Bonx82 napisał(a): Ja jednak wolałbym już ukształtowanego grajka,a nie takiego co ma się rozwinąć. Fabiena też miał potencjał...
Nie przekonuje mnie ten kocur ale bardzo bardzo chcę sie mylić

Fiabema przed przyjściem do Lecha grał w rezerwach swoich klubów, w 3 czy 4 lidze, taki miał potencjał.

Odpowiedz
W jakich rezerwach oprócz Realu Sociedad?Głównie to o gral w młodzieżowych drużynach Chelsea, pierwszej Rosenborga i Forest Green i to do 20 roku zycia więc nie wiem o co Ci chodzi.

Odpowiedz
Oby okazał się mentalnie i piłkarsko podobny do Pululu. Bo niewielu grajków z Czarnego Lądu zrobiło u nas karierę. . Na plus , że jest po europejskiej aklimatyzacji w Szwecji. Ale wielka niewiadoma,

Odpowiedz
(01-09-2025, 11:36)Kefas9494 napisał(a): (...)
Patrząc na komentarze, to aby spełnić kryteria forumowe to nowy nabytek powinien spełniać takie warunki:
- stosunkowo młody (powiedzmy do 25 lat);
- regularne strzelanie w ostatnich dwóch-trzech sezonach po kilkanaście bramek z gry(oczywiście nie tylko zespołom z dołu tabeli);
- gra w solidnej lidze (chociaż taka Holandia, Belgia, Portugalia);
- bez historii kontuzji;
- powyżej 185 cm.
(...)
Ja osobiście nie mam problemu by zawodnik przychodzący miał 28 lat przypuśćmy. Na forum też raczej nikt nie wnosił by był młody napastnik. Regularne strzelanie zawsze na plus kosztem tzw. potencjału. Nikt nie miałby pretensji, gdyby było ok. 10 kast w minionym sezonie w tej lidze szwedzkiej. A więc nie musi być czołowa europejska jak piszesz, że niby oczekują forumowicze. Bez historii kontuzji - tu chyba każdy (większość?) się zgodzi, że kontuzji w Lechu mamy po dziurki, i przydałby się ktoś, kto ich nie miewał w przeszłości. Powyżej 185cm? Kto o to wnosił? Smile Właśnie najczęściej napastnicy tzw. kompaktowi, mobilni, to częściej lepsza opcja niż przykładowy Crouch.
Więc niby postulaty forum - brzydko pisząc - z dupy. Sam je raczej wymyśliłeś by obrzydzić opinię o części forumowiczów. Nie wiedzieć czemu. Smile

Odpowiedz
(01-09-2025, 14:05)strzelisty jupiter napisał(a):
(01-09-2025, 11:36)Kefas9494 napisał(a):  Nikt nie miałby pretensji, gdyby było ok. 10 kast w minionym sezonie w tej lidze szwedzkiej. A więc nie musi być czołowa europejska jak piszesz, że niby oczekują forumowicze. 

Nasz nowy miał 9 + 3 w samej lidze. Mam nadzieję, że to podchodzi pod ok. 10.

Odpowiedz
Niby czekaliśmy tak długo z transferami bo piłkarze mieli skończyć grać w eliminacjach do europejskich pucharów. Coś mi umknęło bo Górnik ani Halmstad w pucharach nie grali

Odpowiedz
Nadal wierzysz beznamiętnie pismakom po tym, jak po raz kolejny przychodzi ktoś, o kim oni się nie zająknęli? No bo co znaczy "niby czekaliśmy tak długo, bo...."? Jakieś oficjalne info z klubu było, że TYLKO z takimi zawodnikami rozmawiamy i że tylko tacy są brani pod uwagę? Ten trop odpada, bo sam Henszel potwierdził zainteresowania Diabate, który w pucharach nie grał. 
No bo chyba nie masz na myśli forumowych dywagacji, że pewnie łatwiej będzie po zakończeniu eliminacji pucharowych. Nie przypominam sobie, aby ktokolwiek tutaj przesądzał o tym, że na pewno weźmiemy kogoś z pucharowiczów, a już na pewno nie było to głos większości forum.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 63 gości