Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Nie tylko o wiarę mi chodziło, ale aspekt sportowy. Pamiętamy z czego wynikały wahania formy Saidiego Ntibazonkizy.

Odpowiedz
No i zdążyli z tymi transferami wczoraj. Trzeba przyznać, że nie przespali okna transferowego, dużo się działo i kadra (ignorując urazy) jest znacząco poszerzona. Zobaczymy, co da nam nowy napastnik, liczę że będzie z niego pociecha finalnie i okaże się kocikiem od razu do gry w systemie Lecha.

Odpowiedz
tak. byłem na 99% pewny że dadzą ciałą i coś się znowu wysypie, nie przyjedzie, zgubi drogę, zapomni bilet, etc
gratulacje - mój tekst przygotowany wrzucam do kosza i bardzo się z tego cieszę.
mamy teraz szczęśliwie przerwę, więc mam nadzieje ze nowi zdażą pzywieźć psy, koty i siłownie, i zaczną się zgrywać na treningach chociaż z tymi którzy zostali i nie wyjechali na kadry. Niels coś mówił że jest ich 12, którzy znikają?

Odpowiedz
Barański, Gurgul, Kozubal, Lisman, Mońka, Mrozek, Ouma, Palma, Thórdarson na kadrze a Bąkowski, Pruchniewski, Pereira, Douglas, Moutinho, Skrzypczak, Bengtsson, Fiabema, Jagiełło, Rodríguez, Toffik i Yannick oraz ozdrowieńcy w klubie.

Odpowiedz
ozdrowieńcy to Muraś i Ishak?

Odpowiedz
I Gumny. Ale wszyscy mogą nie zdążyć do pierwszego meczu po przerwie.

Odpowiedz
Terminarz nam sprzyja, mecze z Zagłębiem i Niecieczą to raczej z gatunku tych łatwiejszych. Schody zaczną się 24 września gdy w ciągu 11 dni zagramy kolejno z Rakowem, Jagą, Rapidem i Gieksą - to będzie chwila prawdy i częściowa odpowiedź na pytanie jakie były naprawdę te transfery

Odpowiedz
Ciekawe kto będzie już zdrowy na tego 24 września. Ishak i Milic to mus, pytanie czy wróci do tego czasu Murawski (wg tego co mówił trener to raczej tak) i Gumny (teoretycznie też już powinien być). W takim przypadku kadra będzie szeroka i zdecydowanie mocniejsza niż aktualnie. Oby nikt nowy się nie wysypał i niech chłopaki się zgrywają i dochodzą do jak najlepszej formy.

Odpowiedz
To ja się powtórzę: do pełni szczęścia brakuje stopera z lewą nogą, Ismaheel - mam wrażenie, że ściągnięty trochę na siłę - spełnia znamiona wcześniej uzywanego okreslenia "panic buy". Agnero - jakby zsumować wszystkie doniesienia, to wychodzi, ze był to transfer 4-5 wyboru...
Nie można jednak oceniać tego okienka nie wziąwszy pod uwagę dwu nieplanowanych transferów (Ouma, Ismaheel).

Odpowiedz
Które doniesienia mówią o tym, że Agnero to 5 wybór?

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 67 gości