Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Fiabema na Zagłębie wyjdzie w pierwszym i dołoży kastę. Wygramy dzięki temu 2-0. Big Grin

Odpowiedz
Jak tak często będzie strzelał, może nabawić się bólu uszu. Ale za to woskowina się nie osadzi.

Odpowiedz
(04-09-2025, 08:45)Róża napisał(a): Ishak może nie zdążyć na mecz z Zagłębiem (w końcu to drobny uraz), Janek nie wiadomo w jakiej dyspozycji, Jakóbczyk w seniorskiej piłce zaliczył góra 2 sparingi w Kolejorzem, więc jasne - wypożyczmy Fabiemę, byle przed najbliższym meczem.
Ja mam uraz kiedy z Lecha słyszę komunikat "drobny uraz"...

Odpowiedz
Skóraś przechodzi z Brugge do KAA Gent. Czy my dostaniemy jakiś procent od tego transferu?

Odpowiedz
15% + opłata solidarnościowa = 600 tysięcy euro.

Odpowiedz
Kurde ten Skóraś, myślałem, że bardziej tam się przebije. Może jeszcze w Gent nie wszystko stracone, wydawało się, że potencjał jest.

Odpowiedz
Oglądam właśnie kulisy transferowe na yt. Tylko ja mam wrażenie, że nasz Pjoter się zachowuje bardzo dziwnie? Straszny krindż, te gesty, pozy, sposób mówienia. Strasznie niekomfortowe to w oglądaniu, a co dopiero dla Agnero.

Odpowiedz
Zwracałem na to uwagę w innym wątku przy okazji transferów Rodrígueza i Palmy. Obciachowy president of the club.

Odpowiedz
pełna zgoda - bełkot straszny

Odpowiedz
I wszyscy mu tam przyklaskują i śmieją się do rozpuku z żenujących żartów.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Gruszowy, hif, Zabal, 1 niewidocznych użytkowników, 43 gości