Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Reprezentacja Polski
Tryb drzewa
Do boju Polska! ⚽ 
Ostatni mecz – musimy wygrać i awansować!
Cała Polska za Wami! ❤️? 

Pełny klip tutaj: https://youtu.be/iZlG6dfrJLI 
Daj lajka i udostępnij – niech niesie nasz cały kraj!

Odpowiedz
Dziś gramy z Finlandią. Po remisie z Holandią tylko zwycięstwo!

Odpowiedz
Czekam, kiedy szansę od pierwszej minuty dostanie napastnik, któremu się chce, zamiast takiego , który odbębnia tylko dziewięćdziesiąt minut truchtając.

Odpowiedz
Też myślałem, że Lewandowski zacznie na ławce.

Odpowiedz
Ogólnie, to udana sesja. 2 mecze, 4 punkty, 4:2 w bramkach. Estetyki nie ocenię.

Odpowiedz
Nie ma sensu chyba zakładać nowego tematu, ale już widzę ten pisk medialny gdybyśmy wyłapali grając u siebie szóstkę od Hiszpanii. A to "przydarzyło się" dumnym, solidnym Turkom.
Taka jest po prostu różnica między średniakami a wymiataczami. Jak wrzucą piąty bieg, liczą od trzech.
Dodam jeszcze, że jestem w stanie sobie wyobrazić, iż przegrywamy mecz ze spadkobiercami Imperium Osmańskiego.

Odpowiedz
Nie zmienia to faktu że wynik jest szokujący.

Odpowiedz
Chwilę oglądałem ten mecz, chyba te gwizdy brudasów tak na nich podziałały, co piłkę mieli Hiszpanie momentalnie wielki gwizd. No i jednak tak jak piszecie - poziom piłkarski Hiszpanów to jednak kosmos.

Co do naszych, zrobili to co mieli, nawet remis z Holandią ponad stan. Cieszy bramka Kamińskiego, jest w gazie, drugie miejsce chyba już nam nie ucieknie, pozostały mecze z Litwą i z Holandią, jakby z nimi jeszcze Finlandia wygrała to można się nawet o 1 miejsce pokusić. Wesoły Janek ma na razie spokój psychiczny, piłkarze już liżą się po fiutkach, nie bardzo wiem po co czwarty bramkarz jest na takich zgrupowaniach, 3 to za mało? Mrozek znów wycieczki sobie zrobił.

Odpowiedz
Oczywiście że trzeba powalczyć o pierwsze. Z Holandią gramy u siebie. Ciągle nie jest to paka, jaką kiedyś mieli, z De Boerami, Bergkampem, Kluivertem, Overmarsem, Seedorfem, Stamem, van Nistelrooyem czy van der Sarem. Taki średniak plus obecnie. Do opędzlowania przy zaangażowaniu i wierze we własne umiejętności.

Odpowiedz
Zdobycie pierwszego miejsca rozpatruję tylko i wyłącznie w kategorii cudu. Musielibyśmy wygrać wszystkie mecze, w tym z Holendrami, a Ci musieliby się jeszcze w jakimś meczu potknąć. A obraz Holandii jako takiej przesłania z tego co widzę ostatni mecz. Przecież to jest brązowy medalista ostatniego EURO, w ćwierćfinale LN w tym roku odpadli z Hiszpanią po pasjonującym dwumeczu w karnych....

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 niewidocznych użytkowników, 3 gości