Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - Rapid Wiedeń, 02.10.2025 18:45 LK
Tryb drzewa
Dzisiaj może nam odbijać Palma. Sędziują Irole i Angole.

Odpowiedz
Lisman i Gurgul w podstawie, podoba mi się to

Odpowiedz
Palma kot, Ouma kot.
Kenijczyk idzie w górę, mówiłem Wam, że to człowiek z papierami na granie. Generalnie, bardzo fajna gra pressingiem przez długi czas, bardzo pozytywny mecz i pozytywny wynik. Kozubal po wejściu też na plus, Bengtsson i Tofik to kolejni wygrani.

Odzyskujemy polot w ofensywie, o to chodzi Panowie.

Odpowiedz
Warto zaznaczyć, że nareszcie był spokój. Super się oglądało 1 połowę. Tak jak powinniśmy grać, bez hurra a ze spokojem i wykorzystywać swój potencjał!

Super Ouma, fenomenalny Palma. Ismaheel na początku mnie irytował (pewnie stres) ale potem bardzo dobra gra.

Co mnie irytowało to momentami ryzykowna gra z tyłu, po co oni klepią i próbują na silę podać zamiast wybić? Przecież było parę strat, które mogły źle się skończyć.

Joel, jesteś dobrym zawodnikiem ale grasz na bardzo dużym ryzyku.

Ufff całe szczęście był spalony przy "fenomenalnym" podaniu Douglasa do Mrozka...

Odpowiedz
Sławomira?

Odpowiedz
Forumowi "eksperci" w szoku, Rapid to jednak niesamowite ogórki a nie jakaś austriacka potęga.

(29-08-2025, 14:35)marekst napisał(a): Moje przewidywania:
Rapid Wiedeń  - wygrana
Rayo Vallecano de Madrid - porażka
FSV Mainz 05 - remis
Lincoln Red Imps FC - wygrana
SK Sigma Ołomuniec - wygrana/remis
FC Lausanne-Sport  - wygrana

A więc moje przewidywania odnośnie Rapidu trafione

Pięknie rozklepany Rapid, szkoda jedynie głupich żółtych kartek,  nie ogarniam skąd przy takim wyniku tak głupie kartki. Ale jest zwycięstwo więc można pochwalić zespół, tak właśnie Lech powinien grać.

Odpowiedz
(02-10-2025, 20:55)hif napisał(a): Palma kot, Ouma kot.
Kenijczyk idzie w górę, mówiłem Wam, że to człowiek z papierami na granie. Generalnie, bardzo fajna gra pressingiem przez długi czas, bardzo pozytywny mecz i pozytywny wynik. Kozubal po wejściu też na plus, Bengtsson i Tofik to kolejni wygrani.

Odzyskujemy polot w ofensywie, o to chodzi Panowie.

Pełna zgoda. Ouma już w pierwszych chwilach w Lechu pokazał zupełnie inny poziom gry na tej pozycji, później miał dołek ale idzie w górę. Nadal zdarzają mu się zagrania zbyt ryzykowne w obronie. Warto jednak czasem nie szukać kwadratowych jaj i ściągnąć nieoczywistego Ishmaheela z Zabrza. Obrona nadal pełna panika i to jest bardzo niepokojące. Czasami mam wrażenie jakby oni nie rozumieli co krzyczą do siebie a już te próby gry w dziadka w obronie wołają o pomstę do nieba. Fajnie że wygrali i oby tak dalej. Palma to zawodnik z innej ligi.

Odpowiedz
W przyszłym roku Rząsa z Rutkiem połowę pracy mają za sobą. Obligatoryjnie wykupić Palme i Tofika. Nazwiska mają, trzeba monetę wyciągnąć.

Za każdym razem, kiedy widzę rozegranie Mrozek - Gurgul to setduszko zaczyna bić szybciej.

Odpowiedz
Za to nasz najdroższy transfer to na razie koszmar.

Palma - chyba dawno nie było tak świetnego zawodnika na tej pozycji u nas.

Odpowiedz
Piękny mecz naszych! Takie chwile przechodzą do historii! Brawo chłopaki! Z Lismana będzie kawał grajka!

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości