Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - Rapid Wiedeń, 02.10.2025 18:45 LK
Tryb drzewa
dwa dni do meczu w fazie ligowej. Do LK się zakwalifikowaliśmy wygrywając w pewnym sensie jeden mecz z  Breiðablik w Poznaniu. Liczyliśmy na coś więcej ale wiemy gdzie jesteśmy i nie ma co tego rozkminiać.
a więc cała czwórka eksportowa gra w tych samych rozgrywkach, w ten sam dzień. ciekawe jak to się ułoży wszystko.
po sukcesach w ostatnich latach (trzy x 1/4) panuje przekonanie że tu zwycięstwa się nam należą. nie jestem tego taki pewny.
wracając do samego meczu - przeciwnik raczej poważny nam się trafia i chyba w formie, lider ichniej Admiral Bundesliga, bilans 17 pkt w 8 meczach (2,12 na mecz), 5 zwycięstw, 2 remisy, 1 porażka ostatnio z Austrią. Mam tylko nadzieję że może ta ich liga jest słaba Smile

ale mam jak rzadko w tym sezonie dobre przeczucie. Dobra pierwsza 11, Palma w składzie, bez udziwnień i niech będzie miły wieczór. Choć zimny Smile

Odpowiedz
Co do tej formy to musiałby się wypowiedzieć Ktoś kto śledzi tę ligę. Ostatni mecz  przegrali (derby więc to może być inna bajka) a przedostatni zremisowali z Czerwoną Latarnią. Wycena transfermarkt to niecała dycha więcej niż my więc na papierze nie ma się czego bać. Niestety, my też nie jesteśmy w gazie

Odpowiedz
Wyjdziemy na galowo i bez udziwnień na pozycjach to będzie dobrze. Ouma, Jagiełło, Bengtsson, Palma, Ishak - dobrać resztę.

Odpowiedz
Strzelić jedną więcej bramkę niż stracić i będzie dobrze. Mam nadzieje, że już przed przerwą będzie spokój.

Odpowiedz
To że stracimy gola to niemal pewnik, to że mamy kiszkę w kreatywności akcji to też pewne. Budowanie akcji na jedynym Palmie, który cokolwiek umie to wróży tylko i wyłącznie wjeb. Jakoś nie mam nastroju do tych pucharów jak to wszystko widzę. Wystarczy mi walka. Ot taki minimalizm mi się włączył.

Odpowiedz
Nie no, Jagiełło też jest naszym wołem kreatywności. I Ouma świetnie wprowadza piłkę do fazy ataku.

Odpowiedz
Na treningu przedmeczowym oczywiście nie wypatrzyłem Murawskiego, który wracał do gry 2 tygodnie temu...

Odpowiedz
Murawski zagra w grudniu po południu. Było pisane w innym wątku.

Odpowiedz
Ktoś wie gdzie i jak jest transmisja?

Odpowiedz
(30-09-2025, 16:51)galis napisał(a): Co do tej formy to musiałby się wypowiedzieć Ktoś kto śledzi tę ligę. Ostatni mecz  przegrali (derby więc to może być inna bajka) a przedostatni zremisowali z Czerwoną Latarnią. Wycena transfermarkt to niecała dycha więcej niż my więc na papierze nie ma się czego bać. Niestety, my też nie jesteśmy w gazie

U bukmacherów jesteśmy faworytem, nie dużym , ale jednak. Maksymalnie 2.48 w admiralbet, w superbet i sts po 2.30-35.

(02-10-2025, 12:05)Lewik napisał(a): Ktoś wie gdzie i jak jest transmisja?

Polsat Sport 1

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 3 gości