Liczba postów: 238
Liczba wątków: 0
Reputacja:
6
Koncert Jesienny, brawo! Pisałem przed meczem że cieszę się Lismanem i Gurgulem w podstawie - takie mecze są szansą i budują. Gurgul też dał radę, poza straconą bramką oczywiście ale nie da się gnieść takiej drużyny jak Rapid przez 90 minut.
Martwi jedynie że tak łatwo zrobić nam "Gołotę" - dziś uratował mas spalony i to że ten Agnero to może być nieślubne dziecko Aliego Dia
Liczba postów: 1,151
Liczba wątków: 3
Reputacja:
4
Bardzo dobry mecz. Człowiek zobaczył bramkę na 0:! w 30 sekundzie i już była łza..
ale potem majstersztyk.
A ponieważ to tylko ja to:
Znowu tracimy bramkę...
Szkoda karnego
Nasz nowy nabytek za miliony w ataku dno i kilometr mułu.
Ale mecz super
Liczba postów: 185
Reputacja:
6
Ale bramkę o mało co strzelił. Szkoda, że nie weszło, pewności większej by dostał.
Reputacja:
4
Bardziej mi zapadło w pamięć jak zgubił piłkę czy się o nią poślizgnął.
Liczba postów: 772
Liczba wątków: 11
Reputacja:
22
02-10-2025, 23:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-10-2025, 23:19 przez Mosina.)
no to mamy - mecz który wreszcie zapachniał zeszłym sezonem. super.
trochę mi przypominał starcie z Rakowem, przynajmniej w pierwszej połowie. tak naprawdę to przy 2:0 martwiłem się że to za mało, a po przerwie nie wiadomo co będzie. Powinno być i było 3:0, ale gdybyśmy strzelili 5 bramek też by oddawało przebieg spotkania. Ogromnie cieszę się z bramki Tofika, uważam że to ogromnie ważny zawodnik i jak jeszcze zacznie odklejać łatkę nie dającego liczby będzie super - mam nadzieję że jego kontuzja nie jest poważna.
Palma klasa sama w sobie, może zaczniemy robić zbiórkę 5 mln na jego wykupienie.
druga połowa mi się nie podobała, nie wierzę że Niels kazał im się cofnąć bo my nie umiemy tak grać. zrobiło się 3:1, po co ryzykować. Konsekwencją na pewno negatywną jest duża ilość kartek. Straciliśmy kontrolę i potem było to trudno odbudować.
Reputacja:
4
Palma musi być wykupiony. Teofil także plus Walemark i Hakans i Leo i Lisman i mamy bogactwo z przodu. Niech do tego dołączy zdrowy Ali i odpali Hiszpan i mamy dwa równorzędnie zestawy.
Liczba postów: 90
Reputacja:
2
Lisman w pierwszej połowie co chwilę albo tracił piłkę albo gubił ją albo potykał się o nią. W drugiej jedna akcja mu wyszła co po kiwkach dogrywał wzdłuż linii i Ishak i Pereira nie sięgnęli. On się nie nadaje nawet na ławkę rezerwowych Lecha tak jak Fiabema. Jest młody więc powinien ogrywać się w jakiejś Wieczystej
Te kartki Pereiry i Oumy jeszcze nam się odbiją czkawką
Palma to inna liga. Nie wiem czy mamy w umowie jakąś klauzulę wykupu, jeśli tak to już należy zbierać kasę i modlić się żeby Palma chciał zostać.
Liczba postów: 594
Liczba wątków: 5
Reputacja:
28
03-10-2025, 09:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-10-2025, 09:57 przez strzelisty jupiter.)
Znajdą się bejmy jak postaramy się sprzedać przynajmniej jednego, a najlepiej obu naszych szklanych skrzydłowych. Istnieje życie bez Wålemarka i Gholizadeha. Byłby Palma, Bengtssona, Ismaheel i Lisman. To nie jest zła obsada skrzydeł, a mamy piłkarzy nie podatnych na częste, wykluczające na długi czas kontuzje.
Dobry ruch z Sousą z naszej strony; podejrzewam, że Turcy zaraz zaczną pluć sobie w brodę, że go wzięli.
Znowu zapomniałem o Håkansie. Ten to w ogóle mi nie pasuje do Lecha. A obecna kontuzja tylko dopełnia obrazu. Tak że sensowne ruchy, i znajdzie się kwota na Palmę.
Liczba postów: 331
Liczba wątków: 1
Reputacja:
13
Częste, wykluczające na długi czas kontuzje? O kim mówisz?