Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Gryf Słupsk - Lech Poznań, 30.10.2025 12:00 PP
Tryb drzewa
No trochę już wiesz. W przypadku kompromitacji nie będzie żadnej reakcji trójcy.

Odpowiedz
Marzenia wchodzi na wkur.. prezes czy inny dyrektor wypierdala karnie do zerw czterech asów którym się nie chce i pokazuje, ze ma jaja.
Rzeczywistość po historycznym blamażu na Gibraltarze nikt się nie odezwał bo nic się nie stało..

Odpowiedz
(28-10-2025, 16:45)Skorpion napisał(a): Jeśli nasi rezerwowi nie są w stanie zrobić amatorów z Gryfa to podziękować im jeszcze dziś i tyle.

Trochę zbyt duże uproszczenie. Jeśli wypuszczasz, tak jak w ubiegły czwartek, zbiór piłkarzy, z których większość jest do odbudowy, a niektórzy już moim zdaniem bez przyszłości w Lechu - do tego zupełnie nieprzygotowanych taktycznie i organizacyjnie, nie oczekuj za dużo. Bardzo ciężko wtedy poważnie traktować indywidualne oceny i zarzuty, może poza ewidentnymi błędami, jak ten, kiedy Gumny został dosłownie upokorzony przez skrzydłowego przeciwnika. 

W meczu z Gryfem chciałbym, żeby duży wymiar czasowy złapali przede wszystkim Mońka, Lisman, Thordarsson, Rodriguez i Agnero. Młody obrońca, bo potrzebuje minut. Lisman, bo potrzebuje złapać więcej pewności, żeby podejmować lepsze decyzje. Rodriguez i Agnero, bo muszą razem się pozgrywać i popracować, choć jest to też okazja, żeby na 30 minut Ishak wszedł za Hiszpana i pograł z nowym napastnikiem, bo wydaje mi się to ciekawy pomysł ofensywny na przyszłość - a już to Niels testował.
Islandczyk - bo dla mnie to jego ostatnie chwile, żeby cokolwiek pokazać w Lechu. Poszukałbym mu zimą wypożyczenia do 1 ligi, bo na ekstraklasę jest nieprzekonujący - ani w defensywie ani w ofensywie nic nie wnosi. Myślę, że mamy w akademii graczy co najmniej porównywalnych, a bardziej sprofilowanych szkoleniowo niż Gisli.

Reszta nie jest ważna, pod warunkiem oczywiście, że trenowaliśmy i przygotowaliśmy taki skład, co nie miało miejsca przed Gibraltarem i Resovią.

Odpowiedz
Ja z kolei domagam się składu zbliżonego do optymalnego.
Mrozek - Moutinho, Mońka, Milić, Gumny - Bengtsson, Ouma, Thordarsson, Ismaheel - Jagiełło - Agnero.
Jeśli wynik będzie korzystny wynik to na zmianę chciałbym, żeby zmienieni zostali Milić, Ouma, Jagiełło i Ismaheel + Agnero gdy pojedzie Jakóbczyk.
Żadnego Rodrigueza gdy obok biega Ismaheel. Dwóch piłkarskich głupków na raz to zbyt dużo.

Odpowiedz
(29-10-2025, 12:32)Antonio napisał(a): Ja z kolei domagam się składu zbliżonego do optymalnego.
Mrozek - Moutinho, Mońka, Milić, Gumny - Bengtsson, Ouma, Thordarsson, Ismaheel - Jagiełło - Agnero.
Jeśli wynik będzie korzystny wynik to na zmianę chciałbym, żeby zmienieni zostali Milić, Ouma, Jagiełło i Ismaheel + Agnero gdy pojedzie Jakóbczyk.
Żadnego Rodrigueza gdy obok biega Ismaheel. Dwóch piłkarskich głupków na raz to zbyt dużo.

Ja bym dał podobnie, jedynie za Jagiełło właśnie dałbym Rodrigueza i za Monke Skrzypczaka. Zastanowiłbym się też w końcu nad sprawdzeniem Bąkowskiego.

Odpowiedz
Ouma i Milic nie jadą

Odpowiedz
I Jakóbczyk.

Odpowiedz
(29-10-2025, 13:27)Róża napisał(a): I Jakóbczyk.

Nie jedzie? o.O

Odpowiedz
Nie rozumiem dlaczego Jakóbczyk nie jedzie… gdzie ma się ogrywać z drużyną jak nie w takich mecz. Chociaż lepiej żeby wystawali pierwszy garnitur i mieć spokojny czwartek.

Odpowiedz
W ogrywaniu priorytet ma Agnero.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości