Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Gryf Słupsk - Lech Poznań, 30.10.2025 12:00 PP
Tryb drzewa
W czwartek gramy z Gryfem Słupsk. 

Mam nadzieję, że Niels nauczył się nie lekceważyć przeciwników i nie powtórzy się Lincoln czy jak przed rokiem Resovia

Odpowiedz
Polonię Bytom od Goczałkowic Zdrój II dzieli tyle samo lig co nas od Gryfa. Dzisiaj drużyna z zaplecza Ekstraklasy powiozła sympatycznych amatorów z powiatu pszczyńskiego siódemką.

Odpowiedz
Polonia wystawiła piłkarzy nie mieszczących się w meczowej 11 na codzień?

Odpowiedz
Z jednej strony nie wolno lekceważyć przeciwnika. Dostaliśmy rok temu. Tydzień temu. Z drugiej skopiujmy to co pisałem w innym temacie. Jeśli nasi rezerwowi nie są w stanie zrobić amatorów z Gryfa to podziękować im jeszcze dziś i tyle.

Odpowiedz
Podziękować czyli co dokładnie? Wyjebać 11tke z Gibraltaru?

Uwazam że jeśli ktoś nic nie daje jako dwójka na swojej pozycji, to nie poradzi sobie mając dookoła takich samych nieudaczników

Odpowiedz
Bąkowski-Gumny,Douglas,Skrzypczak,Gurgul-Ouma,Thórdarson-Ismaheel,Rodríguez,Bengtsson-Agnero. Do przerwy prowadzimy 0:4 więc na 2 połowę wchodzą Moutinho za Gurgula, Kozubal lub Jagiełło za Oume, Lisman za Ismaheela. Przy 0:7 na ostatnie 15 minut Jakóbczyk za Agnero i Fiabema za kogokolwiek.

Odpowiedz
SRAMY pod siebie przed kurwa jakimś Gryfem, ja pierdolę...

Odpowiedz
Nie ma co srać, przecież Lech ZAWSZE wygrywa jak jest faworytem, zwłaszcza w meczach przeciwko niżej notowanemu rywalowi.

Odpowiedz
Wiedzieć, że nic więcej z tego nie będzie i szukać innych.

Odpowiedz
Potraktują mecz jak sparing to będzie wynik jak sparing - czyli nie wiadomo jaki. Przecież to jest Lech Poznań. Klub gdzie jedyne co wiesz to że nic nie wiesz.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 3 gości