Liczba postów: 770
Liczba wątków: 8
Reputacja:
35
30-10-2025, 15:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-10-2025, 15:02 przez strzelisty jupiter.)
Można jeszcze wymienić Agnero na Wojdę? Nasz nowy napastnik - cechy: słaba koordynacja, odskakująca piłka przy prostych podaniach, nieskuteczność. Sytuacja z ligi szwedzkiej z dobijanym karnym na pustą, którą wrzuciłem jakoś w okolicach gdy do nas przyszedł przestaje mnie dziwić. Gościu jest po prostu nonszalancki i niechlujny w grze.
Pokuta za Gibraltar. Cali ujebani w błocie, na łące, w tych liściach. Żeby kara się dopełniła, bezpośrednio po meczu powinni wracać w zgnojonych strojach bez prysznica do Poznania.
Liczba postów: 282
Liczba wątków: 0
Reputacja:
7
Ten mecz nie powinien się w ogóle odbyć. Całe szczęście że tylko jedns kontuzja. Wiem jak się biega po liściach bo mam je w ogrodzie a biegam tylko z Córeczką. Tu było dodatkowo klepisko. Ciężko cokolwiek wywnioskować z czegoś takiego
Liczba postów: 35
Liczba wątków: 1
Reputacja:
1
Z jakiej okazji to był spalony?? Napastnik absorbował ?? Kogo ? Wymusił interwencje Skrzypczaka (tak na WP napisali)? Ale wstyd...
Liczba postów: 484
Liczba wątków: 2
Reputacja:
7
Antonio a widziałeś różnice między pierwszą a drugą połową?
Swoją drogą czy samobój Skrzypy został prawidłowo cofnięty? Równie dobrze, można było gwizdnąć spalonego Ishaka, który jakby nie było zasłaniał bramkarza
Liczba postów: 1,498
Liczba wątków: 5
Reputacja:
8
KURWA MAĆ CO TO MA BYĆ? JEBANE CIOTY!
Fiabema wypierdalaj! co ty robisz w tym klubie!
Agnero won! pakuj się murzyn i jedź skąd przyjechałeś. Nie potraficie trafić do bramki 5 ligowca..
Druga połowa wybitna. Środek pola nie istnieje. Kozubal słabo, Gisli dno i dramat. Rodri coś próbował ale co to miało być. Dudek nie zna się ma przepisach.. ja pierdole profesjonalny piłkarz nie wie kiedy może podać..
Mrozek tradycyjnie brameczka wpuszczona.
Obrona żart. Piękny samobój Skrzypczaka. Nie wiem czemu nie uznany. Ale powinni uznać, żeby się nasi obsrali.
Generalnie to ma być nasz pierwszy skład wolne żarty.
Ratuje ich tylko boisko. Co to miało być? jak można pozwolić na grę na takim gównie. Tylko nasrać na środek.
No nic udało się jedziemy dalej.. ale nie przystoi takie dziadostwo odwalać.
Liczba postów: 210
Liczba wątków: 0
Reputacja:
8
A i sędzia nam pomógł jednak