Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Bo idzie mu coraz gorzej. Nie dość, że nie umie wybić to i z decyzjami w polu karnym także coraz słabiej sobie radzi.

Odpowiedz
Zgadzam się. Już końcówkę sezonu 2024/25 miał słabszą a w tym kryzys przyspiesza.

Odpowiedz
A może tak by spróbować ściągnąć do siebie tego Cojocaru? Na ten moment to chyba najlepszy bramkarz w lidze, a na pewno top3. Wybronił Pogoni już tyle meczy tylko w tym sezonie, że Mrozek 5 lat na to będzie potrzebował.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Z rzeczy, które się nie wydarzą... ta nie wydarzy się najbardziej.

Odpowiedz
Już taki był w Pogoni Stipica się nazywał też na niego wielu chorowało.
My musimy kupić kogoś sensownego do rywalizacji.

Odpowiedz
Nie, my musimy kupić kogoś z umiejętnościami na jedynkę, bo skończymy jak z rywalizacja na pozycji nr 9 która istnieje tylko teoretycznie

Odpowiedz
Też bym miał takie życzenie. Niestety Mrozek to cel do sprzedania. Więc nawet po tym co się teraz dzieje i tak będzie bronił.

Odpowiedz
(02-11-2025, 19:54)Skorpion napisał(a): Też bym miał takie życzenie. Niestety Mrozek to cel do sprzedania. Więc nawet po tym co się teraz dzieje i tak będzie bronił.

No ale będąc na ich miejscu to pod tym sprzedażowym kątem ściągnąłbym kogoś do rywalizacji, bo Mrozek się ewidentnie rozleniwił. Jak ten Bąkowski jest aż taki słaby, że nie można go wystawic nawet na amatorów, to trzeba kogoś do rywalizacji, żeby mógł Mrozka zluzować na parę kolejek.

Odpowiedz
Kojarzę wypowiedź Mrozka sprzed sezonu, że w tym chciałby jeszcze pokazać się w Europie i latem 2026 odejść. Na bank mówił o chęci odejścia latem. Patrząc co teraz gra, byłoby to na plus, bo musielibyśmy kupić kozaka.
@Kefas9494, tak samo do rywalizacji jak do rywalizacji miał być Agnero? To możemy mieć "fajnego" drugiego bramkarza. Takiego... z potencjałem. Smile

Odpowiedz
(02-11-2025, 21:42)strzelisty jupiter napisał(a): Kojarzę wypowiedź Mrozka sprzed sezonu, że w tym chciałby jeszcze pokazać się w Europie i latem 2026 odejść. Na bank mówił o chęci odejścia latem. Patrząc co teraz gra, byłoby to na plus, bo musielibyśmy kupić kozaka.
@Kefas9494, tak samo do rywalizacji jak do rywalizacji miał być Agnero? To możemy mieć "fajnego" drugiego bramkarza. Takiego... z potencjałem. Smile

Do rywalizacji, a nie z potencjałem. Tym ponoć z potencjałem to jest Mrozek. No jak tak będzie grał to będzie mógł odejść do Stali Mielec.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 12 gości