Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Quo Vadis Lech Poznań
Tryb drzewa
1,25 punktów u siebie w tym sezonie, 14 miejsce w Ekstraklasie.

Druga najgorsza defensywa w lidze w domowych spotkaniach.

Jest dobrze, dobrze robią, dobry przekaz leci.

Odpowiedz
kto mówi że "dobrze robią"?

Odpowiedz
Najważniejsze, że trener nie winny. Wszystko jest przeciw niemu a on tak bardzo chce.

Odpowiedz
Dawaj kto miał wejść z ławki. Piątka ofensywnych piłkarzy, bo przecież wynik w żadnym momencie meczu nie był korzystny.

Odpowiedz
Peszko, Stilic, Rengifo, Jevtic, Kownacki....

Odpowiedz
(03-11-2025, 00:16)Mosina napisał(a): kto mówi że "dobrze robią"?

To, że reakcji nie będzie w klubie to wiem, martwi postawa nas, kibiców. Kompromitacja historyczna w LKE, wstyd w meczu PP, a w lidze co chwilę dostajemy gonga.

Dziś na meczu nie byłem, mam nadzieję, że z trybun znów nie poszło "byliście lepsi, Kolejorz byliście lepsi*..

Do tej pory jestem zaskoczony, że parasol ochronny pt "MISTRZ MISTRZ KOLEJORZ" się jeszcze nie zamknął.

Odpowiedz
Masz tutaj dwóch przedstawicieli którzy szukają wszędzie winnych tylko nie w trenerze. Bo przecież mistrz. Żal mi Was panowie. Przebudzenie będzie bolesne

Z ławki mogą wejść na tą chwilę Leo, Lisman i Barański jak trener łaskawie da mu szansę. Jest ten młody z rezerw napadzior. Na pewno by coś pokazał. To już czterech. Mamy trzech dalszych kontuzjowanych piłkarzy ofensywnym a jak wróci i Muraś to będzie i Jagiełło do rotacji. Jest Gisli który coś kiedyś pokazał.

I są dwie jebane przybłędy które hańbią nasz klub.

Problem to nie tylko trener oczywiście ale jakby nie patrzeć wzmocnienia jak na plagę kontuzji ktoś jednak zrobił. Chujowe? Przecież wiadomo, że w tym klubie nie ma pieniędzy na poduszkę bezpieczeństwa więc brali co było.

Odpowiedz
Rzadko sie udzielam ale troche przeginasz. Pilkarzy noszących herb Lecha nazywasz szmatami, jednocześnie ponoć jako kibic Lecha nie umiesz nawet wymienic z nazwiska wyróżniającego sie młodego Lechity. I taki wejdzie na to forum i co zobaczy? Ze podobno kibic Lecha nawet nie zna jego nazwiska. Trener zrobil mistrza. zarząd transferami mu nie pomógł. Plaga kontuzji. Ale tak wielki kibic scorpion musi poobrażać wszystkich ale młodych piłkarzy z nazwiska nie zna. Pokazujesz szacunek dla nich. Pozdro.
P.S I tak zgadzam sie. Fiabema to drugi Vojo a Agnero mam wrażenie ze nie tyle nie umie grac w piłke  co raczej nie umie biegać. Ale od szmat ich nie wyzwę dopóki nie pójdą śladami fińskiej szmatySmile

Odpowiedz
Już w pracy czy darmowy wolontariat na rzecz Tomka R uprawiasz?
Trener ma mistrza. A to załatwia sprawę kontakt do 2090 od razu z zakazem zwolnienia za słabe wyniki i krytyki też. BO MA MISTRZA! Ja pierdole co to jest za podejście. 

Ok będę pisał z imienia i nazwiska. Kamil Jakóbczyk bardzo dobry młody Lechita. Należy dać mu szansę.
Czy to wystarczy?
Piłkarzy którzy są niegodni noszenia tego herbu jak już, bądź kolego dokładny. No chyba, że jest przykaz od szefa, żeby za wszelką cenę bronić Fiabeme i Agnero to spoko.
Nie wiem czy jest tu ktoś i wśród kibiców który uważa, że Ci panowie powinni biegać z naszym herbem? Może pracownicy klubu ale oni muszą.
Fiabema to jeden z największych szkodników w klubie. Pajac który nie dość, że jest mizerny i słaby na poziomie 4 ligi islandzkiej to jeszcze nic nie poprawia NIC. Zero zaangażowania on miał dwie akcje w meczu z Gryfem. Nie robił totalnie nic. Rozumiesz? jakby nie potrafił ale się starał walczył, zapierdalał to spoko był już taki w Lechu np Tomczyk się nazywał, nie dojeżdżał ale walczył dla barw. Gra teraz pewnie na swoim poziomie w 4 lidze gdzieś tam ale on chociaż pokazywał, że nie mam umiejętności ale powalczę (ale mistrza Polski ma) a ten parodysta jebany? Nie umiem przyjąć piłki a chuj nadal będzie chujowo. Nie umiem podać, jebać kogo to obchodzi. O strzałach nie wspomnę bo nadal jest tragicznie o ustawianiu też bo chłop w meczu z Gryfem zniknął został wyłączony z gry przez amatorów. Zero autorefleksji, że kurde ale jest chujowo jak to poprawić. Zero poprawy czegokolwiek. Przyjdzie zajebie cały mecz gramy osłabieni i pójdzie. Siano odebrane i zadowolony.

Dlatego tak go nie lubię. Nie nadaje się do niczego.

Odpowiedz
Koleś jest przesłaby, mega leniwy i przede wszystkim widać w nim wyjebkę. Ale wybacz ktoś go trenuje, ktoś go wystawia i ten ktoś bierze za to odpowiedzialność. I to nie jest tak że nie mamy za niego następcę. Przecież tacy zawodnicy jak Agnero czy Fiabema jeszcze nigdy nie odwrócili nam losów spotkania. To jakie przesłanki są by to się zmieniło w meczy z Motorem? Statystyczne? Raz na 100 razy to każdemu wpadnie?

Dla mnie trener się zmęczył. Jest zabetonowany. Zmienia Pereirę w meczu aby chyba zrobić zmianę. By było że zrobił 5 zmian. Dla mnie to wygląda tak jakby przed meczem miał zaplanowane zmiany i je realizuje niezależnie jakie są wydarzenia na boisku.

Do tego nie ma elementu zaskoczenia. Podam przykład. Rzut rożny. Nagle pojawia się dwóch naszych zawodników i jeden odskakuje. Przecież od razu wiadomo który bo piłka jest ustawiona na nogę tego który go wykonuje (w tym przypadku był to Gurgul) a my mamy jednego zawodnika mniej w polu karnym. Kto to wymyśla? Ile razy prosiło się o element zaskoczenia przy wolnym, wyrzucie z autu czy rożnego. Nic. Wszystko na spokoju jakbyśmy 3-0 prowadzili.

Całości tego żenującego widowiska wczorajszego dopełnia fakt że nikt, dosłownie nikt z dziennikarzy nie potrafi zadać porządnego pytania na konferencji prasowej. Kółko wzajemnej adoracji. Do reakcji trybun już się przyzwyczaiłem. Za to co Mrozek zrobił w Giblartarze powinien mieć ciśnięte aż nie przeprosi a u nas strach że znowu się drużyna obrazi i będzie tak jakoś smutno...niemiło...bez kaski...

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości