Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Quo Vadis Lech Poznań
Tryb drzewa
Czyli słowo przeciwko słowu. Ciekawe jaka jest prawda

Odpowiedz
Ja bardziej wierzę w stanowisko klubu. W słowa trenera do Ławniczaka nie wierzę w ogóle. Gdzieś przeczytałem, że Dawid ostatnio grał w WL i tam zerwał więzadła 4 raz. No nie ma chłopak zdrowia do sportu.

Odpowiedz
Henszel o transferze Palmy. Brzmi średnio:

- Mamy klauzulę odstępnego. Nie wydaje się, żeby mogła być niższa; nie sądzę, żeby można było negocjować... - powiedział Henszel w TVP Sport.

- To nie jest łatwa sprawa. Żeby kupić Palmę, trzeba pobić nasz rekord transferowy mniej więcej dwa razy. Wiosną będzie decyzja, czy stać klub na taki transfer i czy Luis utrzyma dyspozycję - dodał.

Odpowiedz
Tam była gadka o 4,5 miliona za niego jak wcześniej poszło info, że puszczą go za 3,5 i inne takie o problemach finansowych Szkotów i nabyciu przez nich następcy Palmy. Więc wydźwięk tego przecieku kontrolowanego jest jakby jednoznaczny.

Odpowiedz
Borek opowiadał o 3.5 mln. Po tych słowach jasno można wywnioskować, że nie stać nas na taki zakup.

Odpowiedz
Dobrze że w odwodzie są Wålemark i Gholizadeh.

Odpowiedz
Jaki paradoks, wydajemy 2,5 mln za potencjał, a nie mamy 3,5-4,5 na grajka który odrazu robi różnicę. I my chcemy być w LM? albo w LE?

Odpowiedz
Zarządzanie na poziomie przedszkola.

Odpowiedz
Zasadniczo to szkoda chyba nawet wałkować ten temat... o zarządzaniu sukcesem przez nieudaczników z wronieckiego lasu pisaliśmy już w sierpniu i byliśmy zgodni w jakim to idzie kierunku
Mam natomiast pytanie o ten potencjał Agnero: na jakiej podstawie można mieć jakieś nadzieję co do Gościa który ma już 22 lata i zrobił gorsze liczby niż pół roku starszy Szymczak? Szymczaka, dużo lepsze liczby oraz gra w reprezentacjach odpaliliśmy (uważam że słusznie) ale dlaczego przyszedł Zawodnik gorszy? Przecież on robił kiepskie liczby w gorszej lidze a o reprezentację to się chyba nawet nie otarł. Gdzie szukać tego potencjału? Pytam bez żadnej spiny. Przecież taki Chłań (ten sam wiek) według mnie lepiej rokował

Odpowiedz
Bo jest taki zagraniczny, europejski Wink a poważnie to nie wiem... Z potencjałem to można kupić 15-18 latka. Tak jak my pozbywamy się zawodników kontuzjogennych patrz Sousq, tak nam wciskają i się nabierają na 22 latka z potencjałem

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 12 gości