Liczba postów: 1,498
Liczba wątków: 5
Reputacja:
8
Czyli słowo przeciwko słowu. Ciekawe jaka jest prawda
Liczba postów: 620
Liczba wątków: 0
Reputacja:
17
Ja bardziej wierzę w stanowisko klubu. W słowa trenera do Ławniczaka nie wierzę w ogóle. Gdzieś przeczytałem, że Dawid ostatnio grał w WL i tam zerwał więzadła 4 raz. No nie ma chłopak zdrowia do sportu.
Liczba postów: 1,015
Liczba wątków: 11
Reputacja:
32
Henszel o transferze Palmy. Brzmi średnio:
- Mamy klauzulę odstępnego. Nie wydaje się, żeby mogła być niższa; nie sądzę, żeby można było negocjować... - powiedział Henszel w TVP Sport.
- To nie jest łatwa sprawa. Żeby kupić Palmę, trzeba pobić nasz rekord transferowy mniej więcej dwa razy. Wiosną będzie decyzja, czy stać klub na taki transfer i czy Luis utrzyma dyspozycję - dodał.
Liczba postów: 620
Reputacja:
17
Tam była gadka o 4,5 miliona za niego jak wcześniej poszło info, że puszczą go za 3,5 i inne takie o problemach finansowych Szkotów i nabyciu przez nich następcy Palmy. Więc wydźwięk tego przecieku kontrolowanego jest jakby jednoznaczny.
Liczba postów: 1,498
Liczba wątków: 5
Reputacja:
8
Borek opowiadał o 3.5 mln. Po tych słowach jasno można wywnioskować, że nie stać nas na taki zakup.
Liczba postów: 770
Liczba wątków: 8
Reputacja:
35
Dobrze że w odwodzie są Wålemark i Gholizadeh.
Liczba postów: 484
Liczba wątków: 2
Reputacja:
7
Jaki paradoks, wydajemy 2,5 mln za potencjał, a nie mamy 3,5-4,5 na grajka który odrazu robi różnicę. I my chcemy być w LM? albo w LE?
Liczba postów: 770
Liczba wątków: 8
Reputacja:
35
Zarządzanie na poziomie przedszkola.
Liczba postów: 282
Reputacja:
7
Zasadniczo to szkoda chyba nawet wałkować ten temat... o zarządzaniu sukcesem przez nieudaczników z wronieckiego lasu pisaliśmy już w sierpniu i byliśmy zgodni w jakim to idzie kierunku
Mam natomiast pytanie o ten potencjał Agnero: na jakiej podstawie można mieć jakieś nadzieję co do Gościa który ma już 22 lata i zrobił gorsze liczby niż pół roku starszy Szymczak? Szymczaka, dużo lepsze liczby oraz gra w reprezentacjach odpaliliśmy (uważam że słusznie) ale dlaczego przyszedł Zawodnik gorszy? Przecież on robił kiepskie liczby w gorszej lidze a o reprezentację to się chyba nawet nie otarł. Gdzie szukać tego potencjału? Pytam bez żadnej spiny. Przecież taki Chłań (ten sam wiek) według mnie lepiej rokował