Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Mrozek to chyba wreszcie zaczal iść w górę.
Dzisiaj nic nie zawalił, nogami grał ok, przy bramkach był praktycznie bez szans.
Wyciągnął przynajmniej jedna piłkę z gatunku "nie do obrony".

(jakby wybronił tą ostatnią akcje to byłby wg mnie zawodnikiem meczu)

Odpowiedz
(07-11-2025, 01:13)pacal napisał(a): (jakby wybronił tą ostatnią akcje to byłby wg mnie zawodnikiem meczu)

Generalnie się z Tobą zgodzę, jednak to nie pierwsza tak przez niego wpuszczona bramka. Nigdy nie grałem jako bramkarz ale wydaje mi się, że oprócz szpagatu, najpierw powinien wyjść bardziej do zawodnika by skrócić kąt, ograniczyć przestrzeń do strzału. A on tego nie robi, czekając do końca, licząc na...nie wiem, swój refleks, bo zawsze się mówiło/pisało, że na linii jest szybki (co zresztą potwierdził wczoraj wyciągając to nie do obrony).

Odpowiedz
co zresztą pokazał ich bramkarz wychodząc do Pablo który ciekawe jak sobie tłumaczy do teraz nie strzelenie tej sytuacji

Odpowiedz
Mroziu tak wspaniale wprowadził piłkę do gry na 29 sekund przed końcem, że ledwo przekroczyła środkową linię. Przypomnę, że z Motorem długo celebrował podobny moment i piłka nie doleciała do linii pola karnego.

Odpowiedz
Swetosław Wucow bramkarz 23 letni z Levskiego. Etetowyy bramkarz reprezentacji Bułgarii.
Za Mrozka jest lawina ofert ( trochę mniej niż za Pietuszewskiego) z Niemiec, Holandii i Anglii.

Zaczęła się padaka w grze to wjeżdżają tematy zastępcze

Odpowiedz
(09-11-2025, 19:35)MichalM napisał(a): Swetosław Wucow bramkarz 23 letni z Levskiego. Etetowyy bramkarz reprezentacji Bułgarii.
Za Mrozka jest lawina ofert ( trochę mniej niż za Pietuszewskiego) z Niemiec, Holandii i Anglii.

Zaczęła się padają w grze to wjeżdżają tematy zastępcze

Tak, za Mrozka lawina ofert. Jak za Souse albo Pululu.

Odpowiedz
Nie no gdzieś tam w drugiej Budeslidze jest klub który da 1 milion euro w 50 ratach i go kupi.
Ciekawe skąd wezmą siano na ten transfer?

Odpowiedz
Nie wiem. Kto weźmie bramkarza który nie gra nogami. Dwa lata temu można by twierdzić ze to jest wyuczalne. Ale jak widać nie jest. A to naprawdę mega ogranicza

Odpowiedz
Dlatego mówię może ktoś z 2 ligi się na niego skusi za jakieś śrubki.

Odpowiedz
W oknie mówiliśmy, że Pieńko jest nie wart tej kasy co chcieli. Trochę Tomek zamyka nam mordę i znając przyszłość brałbym go zamiast naszego Pablito.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 11 gości