I Twoje ostatnie zdanie o tym, że nawet nie wiesz, na co jest chory, jest najlepszym podsumowaniem Twojego wcześniejszego wywodu, w którym się publicznie dziwisz, że został w domu, a nie poleciał razem z kilkudziesięcioma osobami. Ludzie statystycznie częściej chorują zimą, a gdy już chorują, to się ich izoluje. Tak to powinno wyglądać w normalnie funkcjonującej grupie. Oczywiście, gdyby chorobą był ból brzucha, zapalenie ucha itd. bo można by się dziwić, dlaczego nie poleciał. Ale jak się nie wie, na co jest chorym, to....
I parafrazując Cię, ja chciałem tylko przekazać, że zwracanie uwagi na to, że mogłoby być inaczej, niż to opisałem, bez jakichkolwiek podstaw, jest insynuacją, pomimo tego, że insynuujesz, że tak nie jest:-) Teraz już finalne EOT:-)
P.S. Na oficjalnej stronie klubowej jest informacja o tym, że Sindre ma infekcję wirusową.
I parafrazując Cię, ja chciałem tylko przekazać, że zwracanie uwagi na to, że mogłoby być inaczej, niż to opisałem, bez jakichkolwiek podstaw, jest insynuacją, pomimo tego, że insynuujesz, że tak nie jest:-) Teraz już finalne EOT:-)
P.S. Na oficjalnej stronie klubowej jest informacja o tym, że Sindre ma infekcję wirusową.