28-01-2026, 12:40
(28-01-2026, 12:01)joseph napisał(a): Koledzy drwią, koledzy wyszydzają zgierzan, koledzy sa absolutnie przekonani o naszej przezajebistosci. i równie przekonani, że projekt Dobrzyckiego upadnie. Pycha, buta, wyparcie,
Czego by nie napisać, nie raz krytykowałem Rutkowskiego głównie za jego opieszałość i indolencję, więc z moich postów można wyczytać tylko duuuży dystans do "magii", która dzieje się w czerwonej dzielnicy. Na pewno przez moje wpisy nie przemawia przekonanie o naszej przezajebistości.
Bardzo ważne, by to forum istniało, żadne fejsbuki się nie umywają, jednak ja swoją obecność tu traktuję z przymrużeniem oka. Staram się żartobliwie podchodzić do różnych tematów, bo nasz - Kiboli - wpływ na to co zrobi albo bardziej czego nie zrobi Rutkowski, jest zerowy. Pozostaje nam komentować. A już na pewno nie mamy wpływu na to, co zrobi Dobrzycki. Na razie śmieję się z tego JAK robi, bo ewidentnie nie umi. Wymiana zimą połowy składu powinna raczej ocierać się o śmieszność niż poważne działanie.