tu mamy podobne zdanie z Josephem - już to napisałem, zero histerii - spokojnie się przyglądam, uważam że to nie wypali "od razu" - ale z tego co czytam, i widzę - to nie jest gość od blaszaków i szybkiej kasy, chce odkupić stadion i go rozbudować - wpływy z meczów, chce wzmocnić akademię, itd. Papiery ma mocne bo prowadzi inny biznes, wiadomo że to nie to samo ale on tworzy struktury, sam nie jest prezesem od wszystkiego. Serio pycha kroczy przed upadkiem - tak upadały wszystkie imperia, i co ciekawsze - zawsze. oczywiście że dobre pytanie jest który wróg jest ten "groźny" ale nie interesuje to te byty które rozwijają się szybciej niż wróg. My nigdy takim bytem się nie staliśmy a dodatkowo jak ktoś przychodzi i nie chce czekać na rozwój organiczny, uważamy że jest debilem i nie ma co się przejmować.
i też się zgadzam - syn wg mojej wiedzy nic wcześniej nie stworzył - następnie dostał, kontynuował i generalnie przepierdolił czas. I teraz może przypadkiem nic więcej nie wymyśli.
i też się zgadzam - syn wg mojej wiedzy nic wcześniej nie stworzył - następnie dostał, kontynuował i generalnie przepierdolił czas. I teraz może przypadkiem nic więcej nie wymyśli.