Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - Piast Gliwice, 15.02.2026 17:30
Tryb normalny
(11-02-2026, 12:39)strzelisty jupiter napisał(a): Ja bym wolał by na samym czubku tej choinki wyrosła Palma.

Ja ogólnie też. Ale tak zastanawiam się, bo ogólnie Agnero jak zaczynał w podstawie to wyglądał ciut lepiej. Dodatkowo, w tej pierwszej fazie meczu pewnie będzie dużo walki, pressowania, to nasz atleta będzie miał okazje się wykazać i trochę porozbijać obrońców z Gliwic. A co więcej, jak damy Palmę to potem z ławki praktycznie bez sensownego pola manewru. 

Zostaje jedynie Teofeek, który tak czy tak pewnie wejdzie, ale ostatnio jest bez formy mimo dobrej końcówki poprzedniej rundy. Okej, pewnie jakiś impuls da Jagiełło, ale to byłoby tyle. Bo nie wiem czy można liczyć w tym momencie na coś więcej od takiego Gisliego czy również będącego pod formą Pereiry. 

Oczywiście, przy wyjściu tercetem z przodu Leo-Walemark-Gholizadeh-Palma to po pierwszej połowie powinno być 3-0 do przodu, ale boje się, że może tak nie być. Big Grin

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Lech Poznań - Piast Gliwice, 15.02. godz. 17:30 - przez Kefas9494 - 11-02-2026, 12:51

Skocz do:

Browsing: 2 gości