11-03-2025, 18:45
Ale to coś bardzo złego, że słucha się czy czyta opinii różnej maści fachowców i konfrontuje się to ze swoimi przemyśleniami ? Nie rozumiem tej wycieczki w moim kierunku. Celowo przytoczyłem wątek Kostyevycza i Jędrzejczyka bo wtedy była dosyć głośna debata dotyczącą tego co powinno się gwizdać a czego nie powinno się gwizdać. Pisałem o tym ale masz dziwną manierę pomijania pewnych faktów i argumentów, które nie pasują do Twojej układanej w głowie ideologii. Z Kaziem napisałem, że nawet na antenie otwarcie komentator przedstawia swoją opinię. To chyba nic złego prawda? Może jeszcze porozmawiajmy kogo uznajesz za osobę wiarygodną/speca/fachowca którego tu będzie można przytaczać bez ewentualnego narażenia się na Twój atak. Co do podwójnych standardow i błędów sędziowskich jest jedna kluczowa różnica. W pierwszym przypadku błędy pojawiają się bardzo często na korzyść konkretnego zespołu. W drugim przypadku są one losowe. Generalnie ja już kończę tą dyskusję z Tobą bo do niczego ona nie prowadzi.Ty wiesz swoje ja wiem swoje. Na tym chyba trzeba zakończyć. Pozdrawiam