(22-02-2026, 11:44)Sultan napisał(a): Oprócz Villareal były to też mecze z Logrones i Ponfaderrina, zawsze groźnymi. Po czym zdecydowano o powrocie do Feyenoordu?
Absurdalny transfer po znajomościach Rząsy. Wspomnisz moje słowa za jakiś czas.
I nie, bo “Mrozek złapał formę”, po prostu to jest gość który od 23 roku, od odejścia z Bułgarii, gra epizodycznie. I on miał być back upem? I to było ważniejsze niż sensowny DP?
Po znajomościach Rząsy jest też Walemark.
Wiesz, według mnie powinni ściągnąć i bramkarza i defensywnego pomocnika. I to się nie wykluczało. Nie przekonuje mnie argument braku kasy, bo przecież masz w perspektywie sprzedaż Kozubala, Gurgula i Mrozka.
Co do oceny Andreeva, to wiadomo, że ciężko powiedzieć. Nie przebił się w Holandii i w Hiszpanii, wcześniej jednak musiał się jakoś wyróżnić w Bułgarii na tyle, że postanowili go ściągnąć. Wiadomo, że długo nie grał, ale akurat przychodził do nas w rytmie meczowym bo pod koniec dali mu parę szans. Więc ja nie czuje się kompetentny powiedzieć, że to całkowity ogór.
Rodriguez już parę miesięcy temu został skreślony a Rząsa wyzwany, że ściągnął szrot, a teraz Niels zaczyna od niego ustalanie składu. Ali miał tytuł gwiazdy z Rehasport, a w zeszłym sezonie to fundament naszego mistrzostwa. Także zycie bywa przewrotne w tym względzie.

A i podsumowując Panowie. Według mnie to trochę dyskusja czy wolisz kawkę czy herbatkę. A to trzeba inaczej. Czy kawka wyklucza herbatkę? No nie, więc Rutkowski powinien ogarnąć i kawkę i herbatkę w tę zimę.