Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Jagiellonia Białystok - Lech Poznań 16.03.2025 20.15
Tryb normalny
Zastanawiam się czy jak prowadzisz luźną dyskusję ze znajomymi na różne tematy to czy oni muszą być przygotowani w różnego rodzaju materiały takie jak np wydrukowane felietony, reportaże, artykuły czy różnego rodzaju dokumenty. Oczywiście wszystkie opracowane przez oświecone osoby z autorytetem, które są przez Ciebie zaakceptowane jakie te na których można opierać swoje wywody. Ciekawi mnie też czy w tych konwersacjach dopuszczasz możliwość stwierdzeń „czytałem, że”, „słyszałem, że”, „wydaje mi się, że”. No i broń Boże aby ktoś miał swoje zdanie czy „gdybał sobie” bo to przecież karygodne. Przyznam szczerze, że ten Twój komentarz jest już tak żałosny, że aż mam go głęboko w dupie. Jednak aby nie wyjść na jakiegoś aroganta odpowiem Tobie, że pamięć mnie nie myliła. Sprawdziłem na szybko w necie i pojawił się artykuł na TVP.sport z początku grudnia 23 o kontuzji Szymczaka. Mam nadzieję, że ten portal jest dla Ciebie wiarygodny oświecony człowieku.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Jagiellonia Białystok - Lech Poznań 16.03.2025 20.15 - przez rojber - 20-03-2025, 11:29

Skocz do:

Browsing: 1 gości