29-04-2026, 20:30
(29-04-2026, 19:55)Mosina napisał(a): A podzielę się. Bo jeszcze się zestarzeje. Dwa dni temu w kolejce na samolot zagadałem Piotra R. Trochę nie byłem pewny czy to onNigdy go nie widziałem na żywo. Ale na odpowiedź "czy Pan Piotr" nie miałem wątpliwości. Pogratulowałem Aliego bo to jego projekt, i ku mojemu zdziwieniu był bardo otwarty na rozmowę.
Generalnie; Ali rozważa zostanie lub nie pod kątem spraw rodzinnych. Niels musi zdecydować i rzeczywiście wybrała go firma na postawie warunków brzegowych. Widzew powinien spaść żeby zrozumieli że tak sie nie buduje klubu i sukcesów, ale docelowo musimy awansować do LM/LE bo kapitałowo nie wygramy. I zapomniałem spytać o mojego ulubieńca Palme ale czuje że go nie wykupimy.
Ogólnie byłem zdziwiony że z gościem z kolejki chciało mu się tyle gadać
O Panie, pogratulować. Ale żeś o Palme nie zapytał to niemożliwe. Niemniej i tak dobra robota. Fajnie jakby Alik został. Nasza uszata morda.

Nigdy go nie widziałem na żywo. Ale na odpowiedź "czy Pan Piotr" nie miałem wątpliwości. Pogratulowałem Aliego bo to jego projekt, i ku mojemu zdziwieniu był bardo otwarty na rozmowę.