17-05-2026, 12:51
Kolego nie umiesz czytać nie mój problem tydzień temu napisałem, że ewentualne przedłużenie kontraktu/rozmowy powinno się odbyć PO ZAKOŃCZENIU SEZONU (albo zakończeniu go w taki lub inny sposób gwarantujący nam mistrza lub konkretne miejsce) gdzie tu widzisz nawoływanie do wyjebania go? Bo koleżko o tym rozmawiamy. Nie o przedłużeniu kontraktu. Nie rozróżniasz tego? Na leczenie do Gniezna jazda.. Już mniejsza z tym, że w przypadku braku mistrza nie wiem czy byłby sens przedłużania tej umowy gdyż obecnie jest to dyskusja akademicka bo mistrz jest nasz. Więc nie będę teraz wchodził w dywagacje co by było gdyby. Już przeszliśmy etap trenerów którzy grali zajęli 3-5 miejsce ale ładna gra była niech trenuje dalej. Teraz liczą się wyniki, w końcu gablota się zapełnia.
Ok to nie był lekki kryzys. Przypomnij sobie mecz z Słupskiem, Motorem co się odpierdalało z Lincoln i jak to wyglądało w grudniu. Jakie to było męczące. Wszyscy tym byli zmęczenie, trener, piłkarze i my. Wtedy tak samo jak większość forum plus dużo innych stron barażowych i dziennikarzy byłem za zmianą szkoleniowca. Tylko, że tutaj w lutym po dwóch wpierdolach były płacze, że wyjebmy go teraz i wtedy wprost napisałem, że to już sensu nie ma. I do końca twierdziłem, że zwalnianie go w marcu czy kwietniu sensu nie ma. Niech dokończy swoje dzieło.
Także kolego sprawdzam, poproszę mój post w który piszę o wyjebaniu go w marcu, kwietniu i kończymy te dywagację. A jak nie to jesteś kolejnym frajerem który potrafi tylko pitolić bzdury ale jak co do czego to udaje niewidomego.
Ok to nie był lekki kryzys. Przypomnij sobie mecz z Słupskiem, Motorem co się odpierdalało z Lincoln i jak to wyglądało w grudniu. Jakie to było męczące. Wszyscy tym byli zmęczenie, trener, piłkarze i my. Wtedy tak samo jak większość forum plus dużo innych stron barażowych i dziennikarzy byłem za zmianą szkoleniowca. Tylko, że tutaj w lutym po dwóch wpierdolach były płacze, że wyjebmy go teraz i wtedy wprost napisałem, że to już sensu nie ma. I do końca twierdziłem, że zwalnianie go w marcu czy kwietniu sensu nie ma. Niech dokończy swoje dzieło.
Także kolego sprawdzam, poproszę mój post w który piszę o wyjebaniu go w marcu, kwietniu i kończymy te dywagację. A jak nie to jesteś kolejnym frajerem który potrafi tylko pitolić bzdury ale jak co do czego to udaje niewidomego.