Trwa gala ekstraklasy a w zasadzie patogala ja pierdole realizator nawalony chyba spieszą się niewiadomo gdzie chyba na chlanie z Kuleszą.. dramat w pizdu
Bramkarz .. Mogli tam Węglarza z Arki dać ale wstyd typ z Korony która gówno gra.
No Mońka ma obrońcę sezonu. Bardzo dobrze! Należało mu się!
Pomocnik to dopiero skandal. Łeb z Katowic która rzutem na taśmę zajęła 5 miejsce! To jest żenada dopiero.
I wisienka na torcie Czubak z Lublina żenada!!! wręcza laska z Widzewa
co tu się odpierdala. Mistrz Polski a czuje się jakby Lech zajął 14 miejsce. Co do ch.. kto to wybiera?
Jeszcze trenera dajcie Papszunowi..
bo się mu należy pajacowi jednemu.
No chociaż to nasz szef bo byłby skandal po całości.
Piłkarz sezonu to jest dopiero hit. Kulesza się nie umie wysłowić albo jest najebany... Nowak piłkarzem sezonu ja pierdole oni zdobyli mistrza? czy o co chodzi. Przecież to jest leszcz w porównaniu z Alim.
Generalnie co to ma być? wybory kolegów? Co to za gówno żenada. Na miejscu Lecha bym opuścił to miejsce po takich chujowych wyborach.. i wybór legend eklapy jacyś ludzie z ŁKS lol i trwa to dużej niż kategorie
Bramkarz .. Mogli tam Węglarza z Arki dać ale wstyd typ z Korony która gówno gra.
No Mońka ma obrońcę sezonu. Bardzo dobrze! Należało mu się!
Pomocnik to dopiero skandal. Łeb z Katowic która rzutem na taśmę zajęła 5 miejsce! To jest żenada dopiero.
I wisienka na torcie Czubak z Lublina żenada!!! wręcza laska z Widzewa
co tu się odpierdala. Mistrz Polski a czuje się jakby Lech zajął 14 miejsce. Co do ch.. kto to wybiera? Jeszcze trenera dajcie Papszunowi..
bo się mu należy pajacowi jednemu.No chociaż to nasz szef bo byłby skandal po całości.
Piłkarz sezonu to jest dopiero hit. Kulesza się nie umie wysłowić albo jest najebany... Nowak piłkarzem sezonu ja pierdole oni zdobyli mistrza? czy o co chodzi. Przecież to jest leszcz w porównaniu z Alim.
Generalnie co to ma być? wybory kolegów? Co to za gówno żenada. Na miejscu Lecha bym opuścił to miejsce po takich chujowych wyborach.. i wybór legend eklapy jacyś ludzie z ŁKS lol i trwa to dużej niż kategorie