Bo wpadli na "chytry plyn" że Papszun potrafi stworzyć Potwora ze średniej drużyny mającej przeciętnych Grajków niczym w Rakowie. Tylko nie przemyśleli jednego - tamten Raków miał mimo wszystko lepszych Zawodników- nawet jeśli Rajovic czy Adamski będą Piaseckim to Urbański nie będzie Ivim a Arsenic jest 5 lat starszy. Nawet jeśli ktoś by się uparł że to podobne Drużyny to jest drugi aspekt, Ekstraklasa. Wtedy Legia już się zaczęła sypać, my dopiero wchodziliśmy na wlasciwe tory, ucząc się gry na dwóch frontach, Jaga była przed erą Siemieńca i Masłowskiego a reszta ligi była zwyczajnie biedna. Dziś jest inna rzeczywistość, poza Legią to biedni są może Piast i Płock (chociaż wuj wie bo to miejskie kluby). Korona bierze Hellebranda, Pogoń Nsame i Trenera że nie mogłem uwierzyć gdy o nim napisałeś a w Widzewie dalej trwa bal murzynów.
Dlatego nie rozumiem głosów że Legia może być zamieszana w walkę o Mistrza I nie chodzi mi tylko o moje uprzedzenia.
Dlatego nie rozumiem głosów że Legia może być zamieszana w walkę o Mistrza I nie chodzi mi tylko o moje uprzedzenia.