23-07-2026, 08:47
Dwa razy
raz dwa lata temu nawet był zakładzik z Mosiną. Przegrałem przyznałem rację, przeprosiłem (jako może 1 procent na tym forum miałem jaja Ty pewnie z koleżkami do końca byście się zarzekali, że tak nie było albo źle was ktoś zrozumiał a zresztą tematu nie było) i drugi raz rok temu tak jak wszyscy zimą jak był kryzys. Potem kiedy pojawiły się tutaj głosy o jego wyjebaniu w marcu/kwietniu to broniłem go bo uważałem, ze jego odejście nic by nam nie dało.
I co w związku z tym?
A ile razy tutaj padały słowa o wyjebaniu Alego bo chujowy piłkarz i żeby go opchnąć za drobne bo przecież za 500 000 euro kupimy zdrowego kota jego pokroju? Co nie znafco?
raz dwa lata temu nawet był zakładzik z Mosiną. Przegrałem przyznałem rację, przeprosiłem (jako może 1 procent na tym forum miałem jaja Ty pewnie z koleżkami do końca byście się zarzekali, że tak nie było albo źle was ktoś zrozumiał a zresztą tematu nie było) i drugi raz rok temu tak jak wszyscy zimą jak był kryzys. Potem kiedy pojawiły się tutaj głosy o jego wyjebaniu w marcu/kwietniu to broniłem go bo uważałem, ze jego odejście nic by nam nie dało.I co w związku z tym?
A ile razy tutaj padały słowa o wyjebaniu Alego bo chujowy piłkarz i żeby go opchnąć za drobne bo przecież za 500 000 euro kupimy zdrowego kota jego pokroju? Co nie znafco?