Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - KÍ Klaksvík, 06.08.26 19:00. el. LE
Tryb normalny
( 9 godzin(y) temu)Sultan napisał(a): Oczywiście że gra lepiej niż na wiosnę, ale konkretów z tego zero. Pomijam to, że taki Rodriguez marnuje jego starania, bo Hiszpan nie powinien wychodzić na boisko moim zdaniem, ale Szwed ma wchodzić w buty Aliego, więc wolno mu więcej. A ja uważam że wnosi mniej niż krytykowany Palma - i mogę się założyć że będzie miał gorsze liczby jesienią i w całym sezonie. Wchodzisz?
O skandalicznej grze obronnej nie wspomnę.
E: gra wszystko - a kto miałby za niego grać? Przypomnisz jakich mamy skrzydłowych lewonożnych

Konkrety ma chociażby gole z Aarhus. Powinien mieć też asysty. Spokojnie na jego stronie może grać Allyahar. Jest prawonożny ale na prawym skrzydle też grał. Zresztą fragmentami w meczach grał tam i Palma i Leo. 

Też mam nadzieję że Palma wróci ale aktualnie jest fatalny. Gorzej niż Pablo który chociaż jest pod gra i kreuje okazję i sam do nich dochodzi. Jak Palma był w formie to grał wszystko. I słusznie. Teraz nie cieniem samego siebie.

A co do zakładu. Nie dlatego,.że ja też tak uważam. Big Grin Opisuje po prostu jego aktualny wkład w grę zespołu. Ale tak jak gdzieś pisałem i jak było z Walemarkiem. Trener na niego stawiał i jak się okazało słusznie bo go zbudował. I mam nadzieję że podobnie będzie z Luisem i zaraz zacznie wracać do formy. A pewnie każde liczby inne niż najlepsze w zespole będą odebrane jako jego porażka patrząc przez pryzmat kasy na niego wydanej. Dla mnie będzie okej jak na ten moment będzie dawał tyle co Patrik w ofensywie. Wtedy gra w większej mierze rozłoży się na większą liczbę sektorów na boisku.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Lech Poznań - KÍ Klaksvík, 06.08.26 19:00. el. LE - przez Kefas9494 - 2 godzin(y) temu

Skocz do:

Browsing: elpatoo, gofer, Sultan, t_lp, yogasek, Zabal, 6 gości