Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - KÍ Klaksvík, 06.08.26 19:00. el. LE
Tryb normalny
* jak nie można wygrać - zremisuj
* jak nie można wygrać wysoko - wygraj jakkolwiek
* Fenerbahce - Górnik, 113M - 6,75, 1:0
* Lech - Klaksvik, 36M - 1,6 M, 1:0

........

"Wolno, niedokładnie, w poprzek, wrzutki, przez środek, mental, sztab, brak 10, wstyd, kolejne hańba..."

Ja widziałem ciężki mecz z zespołem, który w sezonie 23/24, mniej więcej z tym składem (8 zawodników jest tych samych), poradziło sobie w kwalifikacjach np. z Ferencváros (3:0 na wyjeździe), wyeliminowało po karnych mistrza Szwecji Häcken, wygrało z Molde 2:1, zremisowało z Šeriffem 1:1, zremisowało z Lille 0:0, wygrało w grupie z Ljubljaną 3:0.

pastrzerze, śluszarze...tego nie wiem, ale łatwo tak pisać

oczywiście to nie znaczy że nie powinniśmy ich ograć wyżej.

Ale też widziałem jedną rzecz - NIESKUTECZNOŚĆ! i to nie jednego zawodnika ale wszystkich bo wielu miało sytuacje, dobre sytuacje na strzelenie bramki. czyli co - prowadzenie gry było złe czy było bardzo ok tylko zabrakło skuteczności? Oczywiście, strzelanie bramek to najważniejszy element tej całej zabawy, ale rozumiem, gdyby w tym gąszczu nie mieli żadnej albo pół. nie wiem jakie było xG bo z jakiś względów platformy które znam go nie podają, ale szacuję że 3-4.

WIem, że wynik determinuje wszystko, Jesteśmy po zeszłym tygodniu podirytowani, ale dżizus - wszystko, dosłownie wszystko nie jest do dupy. A już przyczepienie się do Yannicka że 2 razy podbił piłkę zamiast prowadzić po murawie - ważne, że skutecznie. I tak - na pewno na 100% bramkarz by obronił, gdyby się nie poślizgnął.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Lech Poznań - KÍ Klaksvík, 06.08.26 19:00. el. LE - przez Mosina - 8 godzin(y) temu

Skocz do:

Browsing: mzs, 1 niewidocznych użytkowników, 7 gości