10-06-2025, 11:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-06-2025, 12:03 przez strzelisty jupiter.)
U nas nie ma ani Cristiano Ronaldo, ani Ramosa, bo nie mamy kadry na tym poziomie, ale zachowując proporcje, uważam że Świderski da nie mniej w ataku niż obrażający się piłkarz Lewandowski.
Na Finy! Na nich! Pokażcie dzisiaj Drużynę, niekoniecznie indywidualności.
Widzę też, że niektórzy ostro przebierają palcami po klawiaturze licząc na wtopę z Suomi w dniu dzisiejszym. A ja właśnie mam nadzieję, że wrócą z Finlandii z tarczą w postaci trzech punktów dopisanych w tabeli, że wygra Drużyna, a Robertowi pozostanie kieliszek cierpkiego prosecco gdzieś w okolicach godziny dwudziestej trzeciej (czy jaka tam godzina wybije na Maderze).
Na Finy! Na nich! Pokażcie dzisiaj Drużynę, niekoniecznie indywidualności.
Widzę też, że niektórzy ostro przebierają palcami po klawiaturze licząc na wtopę z Suomi w dniu dzisiejszym. A ja właśnie mam nadzieję, że wrócą z Finlandii z tarczą w postaci trzech punktów dopisanych w tabeli, że wygra Drużyna, a Robertowi pozostanie kieliszek cierpkiego prosecco gdzieś w okolicach godziny dwudziestej trzeciej (czy jaka tam godzina wybije na Maderze).