(16-06-2025, 21:09)Mosina napisał(a):(16-06-2025, 20:05)joseph napisał(a):(16-06-2025, 19:52)Pinkin napisał(a): Wielkie larum bo Hotić odchodzi, przecież to już było wiadomo od kilku miesięcy. Największy plus to fakt, że poszedł do arabów, bo na pewno dostaliśmy dzięki temu lepsze pieniądze niż gdyby to był jakiś kraj europejski.
Chociaż z drugiej strony takich zawodników jak on to gotówkowo biorą już tylko zespoły z tamtych rejonów, z Turcji, albo z MLS.
No właśnie podobno za darmo.
też tak słyszałem. umowę miał do 06.2026. trochę dziwne, jedyne co mi przychodzi do głowy to że trzeba robić miejsce w budżecie płacowym dla zawodników. mi tam go szkoda - uważam że można było jeszcze z nim popracować. a bramki z rzutów wolnych to tylko chyba on potrafił u nas. ale jeśli taka decyzja to sztab wie lepiej
Tylko to tłumaczy ten ruch. No to zaczynam mantrę - oby to ooznaczało przyjście Carstensena lub podobnego profilowo zawodnika, bo tak jak mieliśmy w zeszłym sezonie overkilla na prawej stronie, tak teraz zostajemy z dwoma szklankami i Pereirą, który w końcu kontuzję też złapie.
Nie podoba mi się ten ruch - piłkarze mogacy grać na wielu pozycjach są zawsze cenni. Musiał faktycnzie dużo zarabiać, musiała być jakaś dżentelmeńska umowa - i wlecieć musiała megaoferta dla niego, skoro poszedł za friko.