22-06-2025, 20:01
(22-06-2025, 18:45)uncoolben napisał(a): Mi się nawet już nie chce tego komentować, ja nie wiem - ludzie nie pamiętają początków Kamińskiego (jednego i drugiego), Modera, Gumnego? Zapomnieli, jak wciąż młodym chłopakiem jest Gurgul? Jakie mu ciężary wrzucono "na dzień dobry"?
Przed chwilą mignął mi początek artykulu za firewallem PS - i mowa tam o PRZYNAJMNIEJ CZTERECH jeszcze transferach. A więc już nie pięciu (odliczając Skrzypczaka - bo mowa była ostatnio o sześciu planowanych nabytkach)... Mam nadzieję, że oznacza to tylko to, ze pozostanie Sousy jest coraz bardziej realne, i szukamy obecnie bocznych obrońców, napastnika i lewoskrzydłowego :-). Ma ktoś może wykupiony dostęp i doczytał do końca?
Swoją drogą - nie puszczałbym na wypożyczenie Lismana dopóki nie zostanie zakontraktowany nowy zawodnik w jego miejsce. On chyba jeszcze formalnie nie został oddany na wypożyczenie?
Nie ma co tego komentować.

Będzie to kawał grajka i liczę, że przy nowym rywalu utrzyma to jednak on miejsce w podstawowym składzie i zrobi kolejny krok w swojej karierze. Chociaż solidna alternatywa konieczna przy takiej liczbie meczów jaka będzie.
Ale co najważniejsze, Lech musi stawiać na swoich wychowanków, szczególnie że ma ich zacnych! Muszą oni dostawać swoje szanse, nawet jak niektórzy kibice będą czasami kręcili nosem.