24-06-2025, 09:56
(23-06-2025, 21:59)Icek napisał(a): Podaj źródło tej informacji o propozycji kontraktu, bo śmierdzi to jakimś trollowaniem. Swoją drogą, nawet jakby taka propozycja była w styczniu zeszłego roku i została odrzucona, to Twoje rozumowanie prowadzi do wniosku, że w przypadku braku tejże propozycji, zawodnik wracający po prawie dwuletniej przerwie musiałby mieś zapewniony z automatu pierwszy plac. Pyszne.
Napisałem źródło informacji: Robert Gumny.
Nie mam pojęcia o jakiej "dwuletniej przerwie" mówisz. Jak możesz sam sprawdzić więzadła krzyżowe zerwał 26.03.2024, a pierwszy mecz po kontuzji zagrał 2.11.2024 więc po około pół roku. Z kolei uraz przywodzicieli miał na początku lutego 2025 po czym do grania wrócił na koniec marca.
(24-06-2025, 08:10)Icek napisał(a): Ale przecież to nie o tym dyskusja, bo sam napisałem, że takie rozwiązanie jest jak najbardziej ok. Ale ktoś tutaj insynuuje, że Gumny został odstawiony, ponieważ nie chciał nowego kontaktu i gdyby nie to, to grałby w podstawie, wstawiając na podpórkę jakieś teksty z czapy. Bądźmy poważni i nie róbmy z siebie idiotów.
Rozumiem, że nie słyszałeś nigdy o takim przypadku, że jak ktoś nie podpisuje kontraktu to się go odstawia na bok?