27-06-2025, 14:14
(27-06-2025, 11:47)uncoolben napisał(a):Wydaje mi się, że rozmowy w temacie Pieńki mogą dawać jakąś odpowiedź i że ten ruch nie jest uzależniony od odejścia Sousy. Swoją drogą, to on w ostatnim sezonie grywał praktycznie na każdej pozycji w ofensywie, a najwięcej jako....napastnik.(27-06-2025, 11:29)Icek napisał(a): Ciekawy jestem, gdzie, o ile w ogóle, pójdzie Sousa. Staszewski napisał, że były oferty z Bragi i Lens i Afonso miał powiedzieć, że jak ma iść do Bragi, to woli zostać w Lechu. Nie mam nic przeciwko temu, żeby został, ale z jego punktu widzenia obawiałbym się bardzo mocno, czy nie przelicytuje z tymi oczekiwaniami i ambicjami i nie wyląduje u Arabów....
Czy ten plan zarządu, który jest jakoś ogólnikowo zakomunikowamny, zakłada odejście Sousy - czy jego transfwer out jes traktowany jako osobne wydarzenie ze swymi konsekwencjami (ściągnięcie bardzo wartościowego zawodnika w jego miejsce). Bo moim zdaniem - jakaś dziesiątka jest moze być potrzebna, nawet jezeli do składu dojdzie Barański - o którym szczerze mówiąc nie wiem, co sądzić.