Bez spiny ale masz równie śmiałą teorię - Gość pierwszy, dotąd jedyny, sezon w ekstraklasie zagrał w wieku 25 lat. Karierę reprezentacyjną zakończył dwoma meczami w U-20 w 2019 roku grając w nich łącznie 77 minut. Dla mnie to mimo wszystko jenak zagadka i skoro mamy zastąpić Murawskiego to albo inwestujmy w Gilsiego czy Dudka albo wypożyczmy Kogoś z bogatszym cv niżeli Repka.
My potrzebujemy Kogoś do rywalizacji na LO, Skrzydłowego na lewą stronę i to Kota bo Hakans póki co jeszcze niewyjaśniony, Przekota na "10" bo Sousa zawiesił wysoko poprzeczkę i Kota do ataku - próba grania tylko Ishakiem to czynność wysokiego ryzyka i drugi raz może się już nie udać. To są nasze bolączki. Zakładam że do rywalizacji na PO mamy już Gumnego
O Defensywnych Pomocników jestem naprawdę spokojny...
edit. Miałem na myśli tylko karierę reprezentacyjną w młodzieżówkach i to że to Jego pierwszy i jedyny sezon w poważnej piłce
My potrzebujemy Kogoś do rywalizacji na LO, Skrzydłowego na lewą stronę i to Kota bo Hakans póki co jeszcze niewyjaśniony, Przekota na "10" bo Sousa zawiesił wysoko poprzeczkę i Kota do ataku - próba grania tylko Ishakiem to czynność wysokiego ryzyka i drugi raz może się już nie udać. To są nasze bolączki. Zakładam że do rywalizacji na PO mamy już Gumnego
O Defensywnych Pomocników jestem naprawdę spokojny...
edit. Miałem na myśli tylko karierę reprezentacyjną w młodzieżówkach i to że to Jego pierwszy i jedyny sezon w poważnej piłce