05-07-2025, 20:08
Mogę się podpisać pod tym, co napisał @pacal, jeszcze duzo czasu mamy do momentu, w którym będzie trzeba zacząć bić na alarm. Z tym stanem posiadania, jaki obecnie jest, pierwszy dwumecz i pierwsze dwie kolejki w lidze są dla nas obowiązkowymi zwycięstwami. Co dalej, wskaże losowanie, wydaje mi się też, że do momentu po pierwszym dwumeczu będziemy mieli zakontraktowanych nowych zawodników w liczbie większej niż 1.
Ja czekam na kotów, powtarzam to za każdym razem. Jeśli tacy nie przyjdą w czerwcu, ale przyjdą w lipcu/sierpniu, nie mam z tym problemu. Będę panikował, jak 20 sierpnia będziemy mieć kadrę, jaką mamy. Na Albańczyków czy innych Słowaków naszym obowiązkiem jest zwycięstwo tym, co obecnie mamy. To samo dotyczy ligi.
Ja czekam na kotów, powtarzam to za każdym razem. Jeśli tacy nie przyjdą w czerwcu, ale przyjdą w lipcu/sierpniu, nie mam z tym problemu. Będę panikował, jak 20 sierpnia będziemy mieć kadrę, jaką mamy. Na Albańczyków czy innych Słowaków naszym obowiązkiem jest zwycięstwo tym, co obecnie mamy. To samo dotyczy ligi.