08-07-2025, 20:48
Jakiś czas temu na tym forum ktoś zaproponował Recę i w odpowiedzi napisałem, że raczej nie bo nie pasuje do profilu. I dostałem odpowiedź, że czasami mając do dyspozycji okazję warto zaryzykować i trochę rozszerzyć sobie wachlarz taktyczny. I po przemyśleniu, zasadniczo, zgadzam się z tym. Myślę, że Niels nie dałby sobie wcisnąć Arka jakby go nie widział w składzie. Dodatkowo zwiększa on możliwości taktyczne i np. w lidze, jak będzie trzeba wyjść bardziej ofensywnie to będzie można grać na dwóch aktywnych bocznych obrońców. A czy Reca gorszy od Rebocho? Inny profil zawodnika, ale Rebocho o ile był solidny o tyle też z jego kocurowatościom bym nie przesadzał. Wbrew pozorom, do stylu grania Nielsa, to Reca wydaje się bardzo ciekawy, bo jednak fizyczność to jego mocny atut. Jak faktycznie przyjdzie to będzie ważnym ogniwem zespołu.
A są też newsy apropo Pieńki i wygląda na to, że przekonamy się czy to byłby ruch poprzez Papszuna.
Na meczykach napisali, że Raków złożył za niego ofertę ponoć blisko 2 baniek euro plus Rocha. Także na pewno Rutkowski więcej (i chyba słusznie) nie wyłoży. Może to i dobrze.
A są też newsy apropo Pieńki i wygląda na to, że przekonamy się czy to byłby ruch poprzez Papszuna.