(24-07-2025, 09:40)MichalM napisał(a): Transfermarkt podaje, że główna pozycja to ofensywny pomocnik, a dodatkowe pozycje to lewe skrzydło i napastnik.
Czy rzeczywiście tak grał to nie wiem, nie sprawdzałem
Na TM masz dokładna historię występów na poszczególnych pozycjach.
(24-07-2025, 09:43)hif napisał(a): Przecież przyjdzie napastnik, no ludzie.Ditto. To okienko jest przecież naprawdę "szybkie", obiektywnie. Problem z napastnikiem wynika tylko i wyłącznie z faktu, że jeszcze jednego porządnego napastnika powinniśmy mieć od trzech sezonów, a nie mamy. Jakby co - łatamy Szymczakiem, coś tam chłopak zaczął grać.
"Bo mi się wydaje", "skrzydełka opadły", "nieudane okienko" - czy naprawdę po 7 doskonałych na papierze transferach i zerowych osłabieniach w postaci transferów wychodzących to wasze latanie od ściany do ściany w panice i płaczu, bo w lipcu nie udało się ogarnąć napastnika jest usprawiedliwione? Do końca okienka jest PÓŁTORA MIESIĄCA jeszcze. Czekają na konkretnego zawodnika i chwała im za to, wiele razy już dostawaliśmy odpady w przeszłości, teraz wreszcie wyciągnęli wnioski, a tutaj płacze, teorie z dupy i czarnowidztwo.
(24-07-2025, 07:06)strzelisty jupiter napisał(a): W meczu z Breidablikiem w kilku sytuacjach miałem wrażenie na szpicę ładował się Bengtsson.Ale przecież my tak gramy od dawna - nasi skrzydłowi to de facto lewy i prawy napastnik, który ma dublować w razie czego cofającą się lub schodzaca a skrzydło dziewiątkę . Tak grał Velde, tak grał Walemark, Hakans, nawet Hotic.