25-07-2025, 22:57
Pieńko ponoć do Rakowa za 1,7 mln euro. Ogólnie wiadomo, z perspektywy kadry, itd. niech tam chłopakowi się wiedzie i oby były z niego dobry grajek. Ale cieszę się, że Lech poszedł w inne tematy o ostatecznie za taką kwotę Tomek do nas nie trafił.
Zobaczymy kto lepiej się sprawdzi. Rodriguez czy Pieńko.
Ciekawe jak tam gotowanie napastnika. W mojej ocenie, teraz kluczowa jest jakość. Jak ściągną faktycznego kozaka, który będzie kotem i zapewni nam 18+ goli od sezonu 26/27 przez dwa trzy lata, a w tym sezonie elegancko uzupełni Ishaka, to jak dla mnie może dołączyć nawet we wrześniu (oczywiście im szybciej tym lepiej). Ale niech to będzie dobry strzał.
Zobaczymy kto lepiej się sprawdzi. Rodriguez czy Pieńko. Ciekawe jak tam gotowanie napastnika. W mojej ocenie, teraz kluczowa jest jakość. Jak ściągną faktycznego kozaka, który będzie kotem i zapewni nam 18+ goli od sezonu 26/27 przez dwa trzy lata, a w tym sezonie elegancko uzupełni Ishaka, to jak dla mnie może dołączyć nawet we wrześniu (oczywiście im szybciej tym lepiej). Ale niech to będzie dobry strzał.