02-08-2025, 09:02
Wstrzymałbym się z tym najlepszym okienkiem w historii itp. Ja osobiście, patrząc np. na Gumnego czy Oumę, na ten moment widzę gości, którzy nie nadają się do wpuszczania na boisko. Rodriguez jeszcze nie zdążył wejść na boisko.
Pamiętam jeszcze ze starego forum, jak już kiedyś mieliśmy najlepsze okienko w historii. W 2017 roku..
Rozumiem, że Sousa klepiąc o chęci grania w lidze TOP 5 w wielkim klubie, miał na myśli ranking wypłat?
Jak dla mnie to facet jest świadomy tego, że nie ma szans zaistnieć w dużej piłce i dlatego olał Lens, czy też Bragę, o ile w ogóle były stamtąd poważne oferty. On już był tego świadomy, przychodząc do nas.
4,5 mln za niego to świetny interes. Pod warunkiem, że ktoś za niego przyjdzie.
Pamiętam jeszcze ze starego forum, jak już kiedyś mieliśmy najlepsze okienko w historii. W 2017 roku..
Rozumiem, że Sousa klepiąc o chęci grania w lidze TOP 5 w wielkim klubie, miał na myśli ranking wypłat?
Jak dla mnie to facet jest świadomy tego, że nie ma szans zaistnieć w dużej piłce i dlatego olał Lens, czy też Bragę, o ile w ogóle były stamtąd poważne oferty. On już był tego świadomy, przychodząc do nas.
4,5 mln za niego to świetny interes. Pod warunkiem, że ktoś za niego przyjdzie.